Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eric Cantona start het nummer en gaat op tournee

Eric Cantona start het nummer en gaat op tournee

Eric Cantona (57), de voormalige spits van Frankrijk en Manchester United, begint de muziek met twee door hem geschreven en gecomponeerde nummers, die hij zal uitvoeren tijdens een tournee die in oktober in Manchester van start gaat.

Na voetbal, film, theater of schilderkunst omarmt Eric Cantona (57) een nieuwe kunstvorm. De ex-spits uit Auxerre, Marseille, Nîmes of Montpellier kwam in het nummer met twee nummers die op 2 juni werden onthuld, geschreven en gecomponeerd door hemzelf. Hij gaf er een glimp van op zijn rekening instagram.

“Ik dacht altijd dat zingen op het podium voor een publiek het meest intense moet zijn dat je kunt ervaren, wat adrenaline kan opleveren die lijkt op die van sporten”, vertrouwt hij me toe. Parijse. Er zullen nadelen zijn aan wat ik ga voorstellen. Maar ik hou van deze incidenten die geweldige momenten creëren.”

Hij belooft een “zeer krachtig” nummer, van Gaetan Roussel.

Hij zal dan in oktober op tournee gaan met zijn eerste date in een theater in Manchester. Een stad die door Manchester United-fans als een legende wordt beschouwd nadat ze er vijf jaar hebben doorgebracht. Maar bang is hij niet voor dit optreden in het openbaar, dat is echt niets vergeleken met de druk van een wedstrijd voor 80.000 toeschouwers. “In het voetbal ben ik klein begonnen en geleidelijk speelde ik voor 100, toen 500, toen 1.000 mensen”, stelt hij. Wat ik vandaag voel, is als de maanden voor mijn eerste keer in het theater, waar ik meteen in het veld werd gegooid. diep. Het is geen angst, het is een sensatie. We verwarren vaak plankenkoorts, wat verlammend is, en opwinding, wat stimulerend is.’

READ  Het einde van het jaar heeft een aantal leuke verrassingen in petto voor deze borden

Cantona was niet echt op zijn eerste muzikale uitstapje, aangezien hij zich herinnert dat hij “alle teksten voor Rachida’s album (Brakni)”, zijn vrouw, in 2012 componeerde, en die voor het nummer “Le temps passe”, in 2017, voor de groep Lady Sir. gevormd door Met Gaëtan Roussel. “Ik heb ervoor gekozen om het onder een pseudoniem te schrijven, August Roerich, de voornaam van mijn oudoom en de meisjesnaam van mijn moeder”, legt hij uit. “Mensen nemen dit nummer heel serieus.”

Hij onthult ook dat hij een nieuw nummer heeft geschreven dat “heel sterk is, van muziek van Gaëtan Roussel”. Hij concludeert: “Zelfexpressie door middel van kunst heeft meer effect. En als het uiteindelijk geen effect heeft, zal er in ieder geval nog werk zijn – nou ja, wat ik als zodanig beschouw – in plaats van het gevoel genomen te zijn. voor een spraakzame idioot aan de bar.” .

De belangrijkste artikelen