Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Actrice Samantha Weinstein, vooral bekend van haar rol in “Carrie: Revenge”, is op 28-jarige leeftijd overleden.

Actrice Samantha Weinstein, vooral bekend van haar rol in “Carrie: Revenge”, is op 28-jarige leeftijd overleden.

eenvoudig
Actrice Samantha Weinstein, vooral bekend van haar rol in Carrie: Revenge, is op 28-jarige leeftijd overleden. Ze leed aan een zeldzame vorm van eierstokkanker.

Actrice Samantha Weinstein is op 28-jarige leeftijd overleden aan eierstokkanker. De jonge vrouw is vooral bekend door haar rol in de film “Carrie: Revenge”, waarin ze het personage Heather speelde.

Ze is op weg naar haar volgende avontuur.

Haar familie maakte haar overlijden op sociale media bekend in een post waarin we een foto zien van de jonge vrouw in een kleurrijke sterrenhemel.

“Sam stierf op 14 mei om 11:25 uur omringd door dierbaren in het Princess Margaret Hospital in Toronto. Na twee en een half jaar kankerbehandeling ademde hij leven over de hele wereld, maakte muziek en wist meer over het leven dan de meeste mensen. het is hetzelfde”, schreef de familie in de beschrijving Op weg naar haar volgende avontuur.

De actrice was openbaar geworden met kanker, waar ze al meer dan twee jaar tegen vocht, en deelde onlangs haar trouwfoto’s. “Iedereen kan kanker krijgen. Daar ben ik het bewijs van”, zei ze.

Samantha Weinstein speelde ook in de Netflix-serie ‘Captive’ en verzorgde ook haar stem in de animatiefilm ‘Babar, The Adventures of Badou’.

READ  “Het is absurd om dit te bereiken…”