Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jean-Luc Richman en Paul Al-Kharrat gutsten: deze totaal onverwachte wending!

Jean-Luc Richman en Paul Al-Kharrat gutsten: deze totaal onverwachte wending!

vervolg na aankondiging

Tussen Jean-Luc Richmann en Paul El-Kharrat sudderen de spanningen al meer dan een jaar… zonder dat iemand precies weet waarom, presentator en voormalig kampioen 12 slagen in de middag Ze praatten helemaal niet meer met elkaar. Een zeer verrassende situatie gezien het feit dat het maatje van Nathalie Lecoultre de gewoonte heeft om in contact te blijven met alle grote helden in zijn spelshow. Maar deze vervreemding is nu oude geschiedenis! Op donderdag 25 mei 2023 ging de gastheer daadwerkelijk naar zijn Twitter-account om het zeer goede nieuws aan te kondigen.

Het enige dat nodig was, was een gesprek… Als twee beschaafde volwassenen besloten Jean-Luc Richman en Paul El-Kharrat uiteindelijk hun kaarten op tafel te leggen. Eindelijk verzoenden de twee mannen zich in hun grote geluk, vooral de presentator die niet naliet zijn vreugde en opluchting te uiten op sociale media. “Echt Paul is heel blij dat we ons zo rustig hebben kunnen uitleggenHij schreef eerst in een enthousiaste tweet. Op de foto zien we ze heel medeplichtig, de een naast de ander, hun gezichten opgelicht met stralende glimlachen. Maar dat is niet alles! Naast deze onverwachte verzoening zullen de twee mannen binnenkort bevinden zich op de set van een heel speciale show”.Het is met groot genoegen dat u mijn uitnodiging hebt aanvaard om op 28 juni de dertiende verjaardag van Les Douze Coups de Midi te vieren!Jean-Luc Richman toegevoegd.

Nooit meer niet betalen en ruimte maken voor een hele nieuwe vriendschap! Ter herinnering: Paul Al-Kharrat had zijn geschil met de gastheer in oktober 2022 vaag toegeschreven tijdens een interview met onze collega’s van tv ster. “Waarom zou ik bevriend zijn met Jean-Luc Richman? We hebben elkaar al bijna een jaar niet gesproken om allerlei redenen die ik niet zal onthullen. Ik heb geen direct of bevoorrecht contact met deze man.Hij liet hem toen heel koel gaan.

READ  Welkom bij het (grote) hoofd van Guillaume Canet

Een paar maanden later, met Jourdain De Luxe, bevestigde hij deze spanningen nog eens. “Ik vind het niet negatief om te herhalen dat we elkaar al meer dan een jaar niet hebben gesproken! Het is de waarheid ! Er is niets ernstigs. Er kan een persoonlijk conflict zijn geweest… maar met het verstrijken van de tijd zullen de zaken beetje bij beetje worden opgelost.Hij zei: “Deze verzoening is eindelijk tot stand gekomen en we zijn blij!

vervolg na aankondiging

vervolg na aankondiging