Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

AmfAR-sterren douchen op de rode loper van het legendarische Hotel Cap-Eden-Roc

AmfAR-sterren douchen op de rode loper van het legendarische Hotel Cap-Eden-Roc

amfAR-gala 2023

Zie diavoorstelling (29)

Zoals elk jaar ontmoetten vele vooraanstaande gasten elkaar op donderdag 25 mei bij zonsondergang in het weelderige paleis van Antibes, waar het beroemde bal werd gehouden.

Zoals elk jaar waren er vele vooraanstaande gasten op het legendarische amfAR-gala. Modellen, acteurs en zangers uit alle lagen van de bevolking stroomden op donderdag 25 mei naar de deuren van het Hôtel du Cap-Eden-Roc. Iedereen nam deel aan het paradepaardje van dit filmfestival van Cannes, dat tot doel heeft geld in te zamelen voor de strijd tegen aids, en dit jaar werd georganiseerd door koningin Latifah. Een kans voor veel beroemdheden om in hun meest verfijnde outfits over de rode loper te lopen.

In de video Cannes 2023: de trappen van 25 mei beklimmen

“data-script =” https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js”>

Jennifer Lopez-jurk

En zo poseerden veel celebrity-paren onder de flitsen van de paparazzi. Zoals Heidi Klum en Tom Kaulitz, die een kus deelden op de foto, Robin Thicke en April Love, Ed Westwick en Amy Jackson, of zelfs Rebel Wilson en zijn verloofde, Ramona Agroma. Ook acteurs Eva Longoria in een transparante jurk en James Marsden liepen over de rode loper. Andie MacDowell van haar kant beklom voor het eerst de trappen van het Palais des Festivals om een ​​film te vertonen. Vorige zomervoordat u zich aansluit bij de gasten van amfAR.

Onder hen waren ook modellen Ashley Graham en May Musk, waarvan de eerste zich onderscheidde door haar hoed met brede rand en zwart-wit pak. Lena Setushins van haar kant zei onlangs dat ze een slachtoffer is Leg het lichaam blootdie trots een hoog uitgesneden Versace-jurk droeg, met bosmotieven, identiek aan de jurk waarin Jennifer Lopez een sensatie maakte tijdens de Grammy Awards van 2000. Georgina Rodriguez amfAR van haar kant schitterde alleen, zonder haar metgezel Cristiano Ronaldo.

READ  'Uncharted Efforts': Carla Bruni's zeldzame geheimen over haar lichaamsbouw en perfecte figuur

Leonardo DiCaprio-schandalen: al meer dan 25 jaar verboden