Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er zijn gratis games van augustus gelekt en je zult er dol op zijn

Per maand, Sony PlayStation Plus-abonnees Je kunt er trots op zijn veel gratis spellen te ontvangen. Net als de Epic Games Store en zijn wekelijkse deals, distribueert de Japanse gigant titels variërend op zowel PS4 als PS5. Net als de maanden voor hem lekte Augustus zijn waren.

Drie spellen voor nulprijs

In juni en juli, PlayStation Plus is al uitgelekt. Onder insiders en anonieme berichten op Amerikaanse forums overleeft niemand Sony. Erger nog, voor augustus 2021 is de fout intern. En terecht, via de officiële Amerikaanse website heeft PlayStation Plus de identiteit van zijn gratis games voor de komende maand onthuld. Ter herinnering: alle PlayStation Plus-abonnees kunnen het zonder extra kosten krijgen. Games die, eenmaal toegevoegd aan je bibliotheek, daar voor het leven blijven.

Volgende maand wil Sony zijn trouwe abonnees niet twee, maar drie aanbieden. Mijn PS4-game en een ‘bonus’-game staan ​​aan PS5, wat genoeg is om eigenaren van een van de broodnodige consoles van de volgende generatie van de fabrikant tevreden te stellen. Qua games zijn ze beschikbaar vanaf dinsdag 3 augustus. Wat betreft hun virtuele toegang, wetende dat de informatie van de officiële PlayStation-website komt, is het moeilijk om meer een grap dan een blunder te zien. Het kan dus gratis worden ingewisseld: Plants vs. Zombies: Strijd om Neighborville (PS4), tennis wereldtour 2 (PS4) en Hunter Arena: Legends (PS5).

Plants vs. Zombies: Strijd om Neighborville (PS4)

In dit spel van de beroemde torenverdedigingssaga, zul je moeten nemen”Je ton opblazen en de chaos van het slagveld terwijl de spanning zich buiten Neighborville uitbreidt naar nieuwe gebieden en vrij spel aan de rand van deze betwiste stad. ” Een in 2019 uitgebrachte titel waarin “Spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in competitieve multiplayer-modi” via “Meerdere gebieden open voor spelers om te verkennen, verzamelobjecten te vinden en missies te voltooien“.

READ  Schermvergelijking: Eufy HomeVac S11 Infinity vs Xiaomi G10

Tenniswereldtour 2 (PS4)

Beheer tennisbanen over de hele wereld in tennis wereldtour 2En Het spel dat je kunt”Beklim de wereldwijde ranglijst als een van de beste spelers ter wereld, of creëer je eigen atleet om lokaal of online tegen je vrienden te strijden“. U zult begrijpen, alleen of met anderen, dat u uw racket als een professional zult moeten behandelen om de beste tennissers ter wereld neer te kunnen halen. Het is aan jou om te kijken of je dit kunt.

Hunter Arena: Legends

Ten slotte is de derde game die wordt getoond niemand minder dan Hunter Arena: Legends op PlayStation 5. Er is hier niets verrassends, aangezien de trailer eerder deze maand aankondigde dat hij naar PlayStation Plus komt. Een spel dat nog niet is uitgebracht, maar al uit is en waarmee spelers een van de 17 jagers die tot hun beschikking staan, moeten kunnen besturen. Het is aan jou om met de omringende dieren in het wild om te gaan, evenals met andere spelers om de overwinning te behalen. Een titel die uiteindelijk zijn publiek zal vinden op next-gen consoles wanneer deze wordt uitgebracht.