Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Antifraudetoepassing en vereenvoudiging van wachtrijen

behalve – Het Otentik-netwerk van bedrijven ontwikkelt een technische oplossing waarmee professionals het gezondheidsverkeer in een paar seconden kunnen controleren, met behoud van de identiteit van de Fransen.

Gepost door Emmanuel Macron Op 12 juli werd de verlenging van de gezondheidsvergunning geconfronteerd met de onwil van professionals die werden gevraagd om de geldigheid ervan te verifiëren. Ze willen niet in de politie stappen en zijn bang voor eindeloze rijen. gestuurd in het ontmijningsproces, Jan Castex Woensdag bevestigde hij dat alleen de politie identiteitscontroles zou uitvoeren. Dit verandert niets aan het probleem van wachtrijen en opent de deur voor mogelijke fraude, als de politie niet aanwezig is op het moment van de controle. “Verkeer dat geen systematische controle heeft, is een gezinsabonnement op Netflix”De minister van Volksgezondheid grapte, Olivier Ferrand, voor de senatoren van de wetscommissie.

Het netwerk van Otentik*, waarin zowel Franse en internationale verenigingen en bedrijven als overheidsinstellingen zijn opgenomen, werkt in alle vertrouwelijkheid sinds enkele weken aan een oplossing.

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 79% om het te ontdekken.

De grenzen van de wetenschap verleggen is ook vrijheid.

Lees je artikel verder voor 1 euro voor 2 maanden

Al geabonneerd?
Inloggen

READ  Zuurstof werd voor het eerst op een andere planeet geproduceerd!