Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lil Uzi Vert wil een planeet kopen

Er werd deze week over Lil Uzi Vert gesproken, niet dankzij een nieuw nummer, maar met een verbluffende aankondiging: hij gaat daadwerkelijk een planeet kopen, met de zegen van Grimes, de metgezel van Elon Musk.

Amerikaanse rapper Lil Uzi Vertعو aankondigen We zijn bezig met het verwerven van WASP 127-b, een ster op 500 lichtjaar van de aarde. Het is een zeer hete gasreus, groter dan Jupiter, met een massa van 50 keer de massa van onze planeet. Muzikant Grimes, metgezel van Elon Musk leg uit In een tweet dat de zaak van de rapper zijn voltooiing nadert en dat hij zal worden toegelaten ” legaal gehouden » WASP 127-b.

Kan geen planeet kopen

Tesla-chef lijkt direct betrokken te zijn, waarbij Lil Uzi Vert de hashtag Neuralink gebruikt, een bedrijf van Elon Musk dat gericht is op het creëren van een neuraal implantaat. Zal de kunstenaar echter echt kunnen worden ” De eerste persoon die legaal een planeet bezit Zoals Grimes beweert?

Het lijkt totaal onmogelijk. Objecten van het universum worden in feite beschouwd als ” menselijk erfgoed “,” legt Eric Lagadec, voorzitter van de Franse Vereniging voor Astronomie en Astrofysica, uit aan 20 minuten. Daarom is het onmogelijk om de eigenaar van een planeet te worden.

Aan de andere kant is er een manier om zijn naam na te laten aan het Hongaarse nageslacht. De Internationale Astronomische Unie organiseert soms wedstrijden voor het benoemen van asteroïden. Het is ook mogelijk om naar de sterren te kijken, in de hoop een nieuw hemellichaam te ontdekken: in dit geval kan het laatste de naam van zijn ontdekker aannemen.

READ  Is Windows 10 vervangen? Hoe dan ook, dit is de datum van zijn overlijden