Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er zijn deze zomer geen meerdaagse festivals in Nederland

De Nederlandse regering heeft maandag aangekondigd dat alle evenementen en festivals die langer dan 24 uur duren tot 1 september worden afgelast om verdere verspreiding van de overheidskwetsbaarheden te voorkomen.

Triest nieuws voor fans van Nederlandse festivals. De 2021-edities van internationaal bekende muziekfestivals als Lowlands, Mysterland en Down the Rapid Hole staan ​​gepland voor augustus en zullen ruim 24 uur duren. De overheid is van mening dat het tijdens het festival elke 24 uur controleren van bezoekers te ingewikkeld zou zijn om te regelen.

“Helaas is het niet eerlijk om deze evenementen door te laten gaan”, zei premier Mark Rutte op een persconferentie in Den Haag.

Dit type evenement is al opgeschort tot 13 augustus. De regering heeft besloten het verbod te verlengen tot het einde van de zomer.

De regering heeft aangekondigd dat ze de reisbeperkingen zal versoepelen, net als de meeste landen in de Europese Unie. Nederland raadt vanaf dinsdag reizen naar de EU niet meer af.

Vermijd de nieuwe golf

Den Haag wil dit najaar echter nieuwe golven vermijden, en wie vanaf 8 augustus op vakantie gaat, moet bij terugkomst een negatief test- of vaccinatiebewijs overleggen en zich houden aan een periode van isolatie, afhankelijk van de omstandigheden van het land waar ze naartoe zijn gegaan. .

“We kunnen het virus allemaal weer in de koffer stoppen”, waarschuwde minister van Volksgezondheid Hugo de Zhang. Begin juli brak de vervuiling uit, waardoor de regering zich moest terugtrekken in het versoepelen van de gezondheidsbeperkingen, waaronder de nieuwe sluiting van nachtclubs.

Na het bereiken van records, daalt de vervuilingscurve in Nederland, met ongeveer 3.900 nieuwe gevallen die maandag zijn geïdentificeerd, volgens de laatste officiële cijfers.

READ  Markeer Root in de "Macro Mafia"-scènes

Het aantal opgenomen patiënten in het ziekenhuis blijft echter toenemen, maar de situatie in ziekenhuizen “lijkt op te knappen”, onderstreepte Mark Rutte.

Het land van 17 miljoen mensen heeft meer dan 1,8 miljoen Govt-19-gevallen en 17.807 doden gemeld. 83% van de bevolking heeft ten minste één dosis van het vaccin gekregen en 59% van de volwassenen is volledig gevaccineerd.

In hetzelfde gevalWeer een leuke zomer voor festivals

Terwijl het publiek al blij is om terug te keren naar grote zomerfestivals, spelen organisatoren vals met beperkingen en steeds veranderende regels. Demonstratie met drie verschillende scènes: Les Hauts de Garonne, Sun Ska en Musicalarue