Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er komt een gloednieuw gebied in de volgende gratis update, ontdek wat je te wachten staat!

Hallo popcultuur- en gamingmensen! Dit jaar was een echte zegen voor fans van Cyberpunk 2077. Tussen de Phantom Liberty-uitbreiding en update 2.0 heeft de game eindelijk zijn volledige potentieel bereikt en het was behoorlijk verbazingwekkend om te zien.

Ontwikkelaar CD Projekt RED heeft sindsdien fans bedankt voor het feit dat ze de game niet hebben opgegeven na de “hartverscheurende” lancering. Hoewel er geen excuus is voor de staat waarin Cyberpunk 2077 werd uitgebracht, is het verfrissend om te zien dat de oorspronkelijke visie eindelijk werkelijkheid wordt. Nu de Cyberpunk 2077-serie eindelijk aanslaat bij fans, breidt deze zich uit. Het vervolg is bevestigd, waarbij de ontwikkelaars al teasers hebben onthuld en er momenteel een live-action “project” aan de gang is. Het is nog niet bevestigd of dit een tv-serie of een film is. Het lijkt erop dat de game geen updates meer zal ontvangen nu de ontwikkelaars hun aandacht richten op The Witcher 4, maar hier is de enorme update 2.1 die op het punt staat uit te komen.

Bekijk Cyberpunk 2077: Phantom Liberty in actie hieronder.

Update 2.1 is een aangename verrassing. Het introduceert nieuwe romantische scènes voor Panam en Jodi, maar misschien wel het meest opwindende van allemaal is het langverwachte metrosysteem, waardoor een enorm nieuw gebied ontstaat dat spelers kunnen verkennen. De metro, officieel genaamd Night City Rapid Transit, heeft in totaal 19 stations. Hoewel je ze kunt gebruiken als snelle reispunten, zou ik zeggen dat dit de saaie manier is om dingen aan te pakken.

Je kunt daadwerkelijk de metro nemen en de trein naar je bestemming nemen, en ik hoop oprecht dat jullie dat allemaal doen. Ik kan me niet voorstellen dat veel Cyberpunk 2077-fans de kans zouden weigeren om een ​​andere aangrijpende kant van Night City te ervaren, genaamd de ‘echte metro-ervaring’.

READ  Samyang AF 50 mm F1.4 FE II-test: succesvolle vernieuwing van de ultraheldere vaste brandpuntsafstand

De update zal naar verwachting ook een persoonlijke radio introduceren, genaamd Radioport, zodat je onderweg naar muziek kunt luisteren, zodat je ten volle kunt genieten van de pure sfeer van je metro-ervaring. Voeg daarbij het feit dat er nieuwe voertuigen aankomen en Update 2.1 wordt een heerlijke traktatie aan het eind van het jaar. Het zou morgen, 5 december, beschikbaar moeten zijn, waarna ook de volledige patch-opmerkingen zullen worden vrijgegeven.