Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een van de meest indrukwekkende videogames van The Game Awards, de releasedatum van Black Myth Wukong is eindelijk vastgesteld voor PS5, Xbox en pc

Een van de meest indrukwekkende videogames van The Game Awards, de releasedatum van Black Myth Wukong is eindelijk vastgesteld voor PS5, Xbox en pc

Spelnieuws Een van de meest indrukwekkende videogames van The Game Awards, de releasedatum van Black Myth Wukong is eindelijk vastgesteld voor PS5, Xbox en pc

delen:


Black Legend: Wukong vervolgt zijn pad van het slaan van vijanden en iedereen die naar een van zijn trailers kijkt. De nieuwste release, gepubliceerd tijdens de Game Awards 2023, liet de wereld ook de releasedatum zien van de langverwachte actietitel.

We hoopten dat dit in 2023 zou gebeuren, maar toekomstige Black Myth: Wukong-spelers zullen geduld moeten hebben. De Game Science-titel die in de voetsporen treedt van Dark Souls of Elden Ring in DA and the Animal presenteerde vanavond tijdens de Game Awards 2023 een zeer indrukwekkende nieuwe trailer.

De held geïnspireerd door Sun Wukong, rechtstreeks uit de Chinese roman “Reis naar het Westen”, zal strijden tegen hordes vijanden. 20 augustus 2024 Op pc en alle huidige thuisconsoles. Ontwikkelaars van de Game Science-studio verschenen met de game op het scherm als onderdeel van de 2023-editie van Gamescom, met een indrukwekkend aantal spelers die de game uit de Chinese studio wilden uitproberen.

Elden Ring en Sekiro hebben met Black Myth een geweldige opvolger: Wukong

Op het kruispunt tussen Elden Ring, Sekiro of de meeste softwaretitelsNaast de enorme actiefasen biedt het de mogelijkheid om zijn uitrusting aan te passen, waardoor de sterke en zwakke punten van de held veranderen. Er moet een bepaalde strategie worden gevolgd om monsters te vermijden die te sterk zijn voor hun niveau en uitrusting. Het is genoeg om ons gretig te laten watertanden om de Chinese mythologie te ontdekken die nog niet volledig bekend is, maar met een eindeloos potentieel.

READ  Sony FE 50 mm F1.2 GM-lenstest: uitstekende uitmuntendheid

Black Myth: Wukong wordt naar verwachting op 20 augustus 2024 uitgebracht voor pc, PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One en Nintendo Switch.

Zie Xbox Game Pass op Microsoft

Deze pagina bevat affiliate links naar specifieke producten die JV voor u heeft geselecteerd. Elke aankoop die u doet door op een van deze links te klikken, kost u niet meer, maar de online verkoper betaalt ons een commissie. De prijzen die in het artikel worden vermeld, zijn de prijzen die door de verkoperssites worden aangeboden op het moment van publicatie van het artikel en deze prijzen kunnen naar goeddunken van de verkoperssite variëren zonder de joint venture hiervan op de hoogte te stellen.
Lees verder.