Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er is nog nooit een beter moment geweest om uzelf te verwennen

Ongeveer € 700 korting, de Galaxy Buds Pro-aanbieding, de Galaxy Smart-branding, is er een beter moment geweest om een ​​Samsung Galaxy Z Fold 2 of Galaxy Z Flip 5G te kopen?

Galaxy Z Fold 2 ontgrendeld // Credits: Journal du Geek

Met de Galaxy Z Flip en Z Fold 2 kon Samsung de enige aanbevolen opvouwbare smartphones op de markt ontwerpen. Met deze terminals is het Koreaanse bedrijf erin geslaagd om opdringerige technologie bruikbaar te maken in het dagelijks leven. Helaas brengen opvouwbare smartphones, net als alle innovatieve technologieën, hoge kosten met zich mee. In theorie tenminste, want op dit moment biedt de fabrikant verschillende promoties die de Galaxy Z Flip 5G en Z Fold 2 opmerkelijk betaalbaar maken naast andere interessante bonussen, en hier is hoe je een opvouwbare smartphone tegen een lagere prijs kunt kopen.

Profiteer van aanbiedingen op de Galaxy Z Fold 2

Profiteer van aanbiedingen op de Galaxy Z Flip 5G

Bespaar bijna 700 euro dankzij de handelsbonus

Samsung biedt momenteel een handelsbonus van € 200 aan op zijn site. Zelden wordt een bedrag gezien bij Samsung, aangezien de bonus die in eerdere promoties werd terugbetaald slechts € 100 bedroeg. Daarom biedt Samsung twee keer zoveel als normaal. Het totale retourbedrag varieert natuurlijk afhankelijk van het model en de staat van de smartphone die je retourneert, maar dankzij deze bonus zal het bedrag minimaal 200 euro bedragen, ongeacht het model en de staat. Dit is het basisbedrag. Het goede nieuws is dat de commerce werkt met een groot aantal terminals van verschillende merken en zelfs met oude smartphones. Het is dus zeer waarschijnlijk dat uw huidige telefoon in aanmerking komt.

Heb je een moderne smartphone in goede staat, dan kan deze voor € 496, – worden geretourneerd. Bij dit bedrag komt dus een herplaatsingsbonus van 200 euro, wat de totale vermindering op 696 euro brengt. Het is dus bijna 700 euro verlaagd. Op de Galaxy Z Fold 2 komt dit overeen met een vermindering van 35% in terminal, wat neerkomt op 1.324 €. Het is vrij duidelijk dat de Galaxy Z Fold 2 nooit goedkoop is geweest. Als je de voorkeur geeft aan de Z Flip 5G, krijg je dezelfde korting! Met andere woorden, dankzij de aflossingsbonus daalt deze naar € 633. Het is gewoon de helft van de prijs! Het is duidelijk een kans om te genieten dankzij de promotie van Samsung.

READ  Volgende Acteur van de oppositie werpt twijfel op, aankondiging kan op handen zijn!

De procedure voor het vervangende aanbod is eenvoudig en alle stappen worden geïllustreerd. Je moet eerst naar Galaxy Z Fold 2 pagina Of dat Galaxy Z Flip 5G, Selecteer vervolgens Breedte wisselen. U wordt dan stap voor stap begeleid.

U moet eerst uw smartphonemodel selecteren en vervolgens het IMEI-nummer invoeren​ Dit nummer is te bereiken door te bellen * # 06 # Op het numerieke toetsenbord van de “Telefoon” -toepassing. U kunt het ook vinden in het gedeelte “Over” van uw mobiele telefoon of zelfs rechtstreeks in de doos. De definitieve schatting van het handelsbedrag wordt nu weergegeven met een bonus van € 200.

U kunt dan een bestelling plaatsen zonder dat u de kosten van de korting hoeft te betalen​ Na ontvangst van uw nieuwe mobiele telefoon heeft u 7 dagen de tijd om uw oude smartphone via De retourvoucher wordt gratis verstrekt​ Genoeg om u tijd te geven om uw gegevens over te zetten naar uw nieuwe game. Na ontvangst analyseert Samsung het apparaat en bevestigt het kortingsbedrag als het voldoet aan de oorspronkelijke beschrijving.

Profiteer van aanbiedingen op de Galaxy Z Fold 2

Profiteer van aanbiedingen op de Galaxy Z Flip 5G

Samsung verwent je met nog twee cadeaus

Galaxy Buds Pro // Credits: Samsung

Naast deze uitzonderlijke inwisselingsaanbieding voegt Samsung twee gratis geschenken toe voor de aankoop van de Galaxy Z Flip 5G of Z Fold 2: een True Wireless Galaxy Buds Pro-hoofdtelefoon en de Samsung-smartwatch.

De onlangs gelanceerde Galaxy Buds Pro is de best presterende True Wireless-hoofdtelefoon van Samsung. Het onderscheidt zich met name door de aanwezigheid van geavanceerde effectieve ruisonderdrukkingstechnologie. Dankzij hem horen we nauwelijks transportgeluiden en maskeren ze subtiel alle omgevingsgeluiden die je kunnen afleiden van (tv) werk. Bovendien heeft Samsung ook veel audioweergave gemaakt, die sterk verbeterd is ten opzichte van de eerste Galaxy Buds. Zo erg zelfs dat de Buds Pro tegenwoordig tot de beste True Wireless-koptelefoons op de markt behoort. Deze luxe wordt meestal verkocht voor € 229 en wordt momenteel alleen aangeboden voor de Galaxy Z Fold 2 of Galaxy Z Flip 5G. Hier leest u hoe u indirect 229 euro extra kunt besparen.

READ  Langdurige uitval van Xbox-functie wakkert DRM-woede weer aan

Galaxy Smart Tag is een soort verbonden tag die u in uw tas kunt doen, aan uw sleutels kunt hangen of ergens anders interessant kunt vinden. Het kan dan gemakkelijk worden gelokaliseerd vanaf uw telefoon en zo het object vinden waarmee het is verbonden. U zult echter nooit meer uw sleutels verliezen, of nooit meer wachten tot uw tas met spanning de transportband van de luchthaven bereikt. Samsung geeft je een cadeau van € 34,90.

Profiteer van aanbiedingen op de Galaxy Z Fold 2

Profiteer van aanbiedingen op de Galaxy Z Flip 5G

Galaxy Z Flip 5G of Z Fold 2, welke moet je kiezen?

Samsung Galaxy Z Flip // Credits: Journal du Geek

Na de eerste Galaxy Z Fold-telefoon in 2019 die werd gebruikt om de Z-reeks te lanceren, heeft Samsung zijn concept verfijnd met de Z Fold 2 en Z Flip. De eerste neemt het idee van het originele prototype over met een smartphone die in de lengte wordt gevouwen om te onthullen in een tablet. Het apparaat kan dus met één hand worden gebruikt als een traditioneel apparaat met een 6,2 inch scherm dat ideaal is voor “alledaags” gebruik. Wanneer u meer weergaveruimte nodig heeft, kunt u deze eenvoudig plaatsen om uw video’s te bekijken of af te spelen op het 7,6 inch scherm, dat zeker een tablet waard is. Daarom brengt Samsung een ongekende veelzijdigheid op de markt. Natuurlijk bevat de smartphone de beste technologie: AMOLED-panelen, krachtige camera’s, voeding en 5G wachten op je.

Maar als je het eenmaal opent, is het duidelijk dat de magie werkt met een geweldig, hoogwaardig 6,7-inch paneel, daar houdt Samsung zich aan. Dit is ook een eersteklas telefoon, zoals de Z Fold 2, die qua prestaties, visuals en afwerking vergelijkbaar is. Deze 5G-versie ondersteunt duidelijk de nieuwe netwerkstandaard nu in Frankrijk en heeft een krachtigere processor dan de 4G-versie: Qualcomm Snadgragon 865+. Of je nu op zoek bent naar een veelzijdige smartphone of een compacte smartphone, met het Galaxy Z-assortiment van Samsung vind je zeker wat je zoekt.

READ  Call of Duty Vanguard: 90 Go op PS5, 61 Go op Xbox Series X en 56,6 Go op Xbox One | Xbox One

Galaxy Z Flip 5G vouwt horizontaal op zijn kant. Het neemt dus een vormfactor aan die op dat moment dicht bij opvouwbare telefoons lijkt. Dit maakt het mogelijk om een ​​zeer compact product te verkrijgen dat zich in alle zakken aanpast. Voor het eerst zijn het juweel en de doos één. Als de Samsung Galaxy 2 Flip ons doet denken aan telefoons uit het verleden, dan is dat in lijn met de tijd en vooral de vele notificaties waar we op moeten letten. Er is dus nog een klein scherm aan de voorkant om een ​​voorbeeld te bekijken en zeker te zijn van het belang ervan … of niet.

Profiteer van aanbiedingen op de Galaxy Z Fold 2

Profiteer van aanbiedingen op de Galaxy Z Flip 5G

Dit artikel wordt gesponsord door Samsung. Het werd in samenwerking geproduceerd door een toegewijd team dat onafhankelijk is van de redactieraad van Journal du Jake.