Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Enorme transformatie voor Komboare?

Lancering echter! Voetbalclub FC Nantes: volledige lijst van Canarische Eilanden

Op vrijdag hoef je Antoine Compoire niet te kietelen in La Jonelière. De coach van FC Nantes kon de kritiek niet waarderen vanwege een 4-3-3 pass die zondag jammerlijk mislukte in Reims (1-3).

“Het is niet het systeem dat een resultaat geeft, maar de animatie. Adem is dat we in dit systeem gelijk hebben. Later draaide ik 4-2-3-1 en scoorde nog twee doelpunten. Whoa. Op dat soort vragen beantwoord ik geen antwoord.” Tegen Reims waren we een beetje tevreden. Alle mensen die denken dat dit de schuld van het systeem is, weten niets van voetbal.”

Animatie voor de vraag, met name FC Nantes begon met drie puur offensieve elementen in de Marne, tegen normaal vier. Het idee was om het middenveld na één tot drie wedstrijden te versterken. Behalve dat, liet L’Équipe FC Nantes weten dat FC Nantes vanmiddag tegen ESTAC (15.00 uur) zou moeten terugkeren naar het normale patroon, terwijl er maar één kanarie beschikbaar is, Fabio.

samenvatten

Vrijdag, bij de aftrap van de persconferentie over het mislukken van de 4-3-3 pass, afgelopen zondag in Reims (1-3), stapte Antoine Compoire over naar FC Nantes. Misschien is het nog niet voorbij, want de Canarische Eilanden kunnen terugkomen op een 4-4-2.

READ  Mercato: Hakimi gaat akkoord met een andere club!