Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Enorm schot van Moldor en een doelpunt van Mikautadze, de status quo tussen Türkiye en Georgië

Enorm schot van Moldor en een doelpunt van Mikautadze, de status quo tussen Türkiye en Georgië

De huidige situatie tussen Türkiye en Georgië is tijdens de pauze!

Het is de rust in Dortmund waar Türkiye en Georgië na een zeer ritmische eerste periode op gelijke hoogte staan ​​(1-1). Het gebeurde allemaal in tien minuten, waarbij het directe schot van Moldor de score opende. De Turken hadden op een 2-0 voorsprong kunnen staan, maar werd logischerwijs een doelpunt ontzegd vanwege buitenspel. achter? Georgië reageert snel op Metz-speler George Mikautadze!

Kafara probeert een solo-aanval uit te voeren

Een prachtige tegenaanval onder leiding van Kvaratskhelia, die langs het veld oprukt! Hij gebruikt de oproep van Mikautadze om de hook te proberen, maar wordt betrapt door de perfecte tackle van Akaidin!

Georgië staat verdedigend solide

Een nieuwe vrije trap in de handpalm van Calhanoglu en de Inter-speler trapt hem terug in het strafschopgebied! Hij is terug met Georgie’s hoofd!

Georgië staat nu onder druk

Een zeer gevaarlijke vrije trap voor Turkije die reageert op groepsspel. Hakhan Calhanoglu legt de bal en kiest ervoor om hem in het strafschopgebied te leggen! De Georgische verdediging is in goede vorm!

Georgiërs zijn eindelijk teruggekeerd naar de euro

Het kostte Georgië om wakker te worden en grote offensieve bewegingen te maken. Türkiye zit nu in grote problemen!

Mikotadze is niet ver van het duo!

Wat een werk van Georgië met een simpele handbal van Kakabadze die terugkeerde naar het middenveld om het schot van Mikautadze te schieten! Gunok is ter plaatse!

Gele kaart voor Turkije

De eerste gele kaart van de wedstrijd voor Bardaxi nadat hij Mikautadze aan het shirt trok!

READ  Mercato - Barcelona in het middelpunt van een wereldwijd schandaal? Tot ziens op 2 september

De vergelijking van Mikotadze, Georgië is geruststellend!

Geweldige Georgische reactie met het doelpunt van George Mikautadze! Kochurashvili rent langs de rechterflank en passt de bal naar de eerste paal om het lage schot van Mikautadze met één aanraking binnen te koppen! Gonok won met 1-1!

Georgië wordt heet

De mannen van Willy Sagnol kregen binnen enkele minuten bijna twee doelpunten tegen, maar bleven dankzij de video in leven! Georgië moet reageren!

Het is de beurt van Yildiz om te scoren…het doelpunt wordt uiteindelijk afgekeurd!

Turkije zorgt eigenlijk voor de break met een losse pass van Guler, die een voorzet doorgeeft naar Cocu, die zijn schot mist… maar Yildiz volgt en scoort van dichtbij! Het doelpunt werd op video afgekeurd wegens buitenspel op doel!

Enorm Muldervuur, Türkiye opent de score!

Ongelofelijk doelpunt van Türkiye! Knap werk van de Turken met een voorzet van Kadioglu richting de rand van het strafschopgebied… Een prachtig schot van Muldor vond de bovenhoek voor Mamadarashvili!

Georgië fluit nog steeds

Turkse fans doen het werk op de tribunes en fluiten naar elk Georgisch pand. En nog een stap als Kvaratskhelia de bal aanraakt!

Calhanoglu miste zijn schot

Met zijn rug naar het doel in het gebied gevonden, neemt Hakhan Calhanoglu de controle over en volgt hij met een schot terwijl hij zich omdraait! Het is naast!

Nog een goed Georgisch centrum

Kvaratskhelia beweegt zich over het veld en geeft het juiste ritme aan Tsitishvili, die met één aanraking voorzet! Niemand raakt de bal aan en dat is zonde voor Georgië!

De staking van Yildiz die Mamardashvili niet verbaast!

Opnieuw een goede positie voor Turkije en een krachtig schot vanuit een krappe hoek van Kenan Yildiz! Mamardashvili vangt in twee stappen!

READ  Wat als Bill een coach werd?

Georgië’s reactie!

Na de Turkse post keerden we terug naar het kamp van de tegenstander met een verrassingsaanval van Mikautadze! Bardaxi redde fantastisch en Jonuk redde fantastisch!

Deel het!

De bal wordt slecht teruggespeeld door de Georgische verdediging en Calhanoglu speelt vakkundig achter Can. Een krachtige lage klap op de grond en belandt op de paal!

Bardaksi vuurt opnieuw vanuit de hoek

Een nieuwe reeks balbezit van Türkiye eindigt met een hoekschop voor Arda Guler. De echte jongeman pakt het en vindt Bardaxi bij de dichtstbijzijnde post! Het is naast.

Turkiye is een gevaar

De eerste bocht voor Turkije met Calhanoglu, die het hoofd van Akidin vond maar er overheen ging! Het was heet voor Georgië!

Kafara is al heet

Khvicha Kvaratskhelia neemt de bal midden op het veld en tilt hem gemakkelijk op voordat hij een kleine brug maakt en de bal terugwint! Het publiek waardeert het!

Guler eerste centrum

In de hoek van het strafschopgebied probeerde Arda Guler een zeer korte voorzet te geven aan de tweede paal richting Cocu.

Turkiye staat op zijn voeten

Türkiye nam de bal vanaf het begin van de wedstrijd in beslag nadat Calhanoglu meerdere ballen had aangeraakt.

Aftrap tussen Türkiye en Georgië!

Een duel van vreemden in het UEFA Euro 2024 met Türkiye en Georgië, de eerste wedstrijd in Groep F! Calhanoglu en Guler nemen het op tegen Kvaratskhelia en Mikautadze, deze wedstrijd zal naar verwachting zeer interessant zijn!

Spelers arriveren op het gras van Signal Iduna Park

We naderen de aftrap als de spelers naar buiten komen en zich opstellen voor het volkslied.

READ  Typisch team in de groepsfase

De regen is gestopt in Dortmund, maar het veld is duidelijk erg nat.

Botsingen tussen Turkse en Georgische supporters

De vorige wedstrijd was een levendige wedstrijd voor Dortmund, met gevechten tussen Turkse en Georgische fans op de tribunes van Signal Iduna Park. Er werden verschillende voorwerpen naar de twee kampen gegooid, voordat de politie arriveerde om de boel te kalmeren.

Meer informatie hier.

Hier zijn de composities!

Turkije: Gunuk – Muldur, Akydin, Bardaxi, Kadioglu – Calhanoglu (c), Ayhan – Yildiz, Gokcu, Guler – Yilmaz.

Georgië: Mamardashvili – Kashiya (c), Dvali, Kvirkviliya – Tsitishvili, Koshurashvili, Mkvabishvili, Kakabadze – Chakvetadze – Kvaratskhelia, Mikautadze

Een echte overstroming treft Dortmund

Een uur voor de aftrap viel er hevige regen op Dortmund. Als de fans buiten het stadion dienovereenkomstig zijn uitgerust, vallen er enorme waterstromen in het Signal Iduna Park.

Op welke tv-zender en hoe laat kijk je naar de wedstrijd Türkiye-Georgië?

Als Portugal de meest waarschijnlijke kandidaat is in deze zesde groep, dan verwezenlijken Turkije en Georgië de ambitie om zich te plaatsen voor de achtste finales. Dat vergt een goede start in deze opener.

>> Hoe laat en op welke tv-zender kijkt u naar de zender Türkiye-Georgia?

Goedemorgen allemaal !

Welkom bij deze live-uitzending gewijd aan directe monitoring van de eerste wedstrijd van Groep F op het Europees Kampioenschap 2024 tussen Turkije en Georgië.