Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het Franse nationale team en Kylian Mbappé hebben een terugkeerdatum vastgelegd

Het Franse nationale team en Kylian Mbappé hebben een terugkeerdatum vastgelegd

Het EK van Kylian Mbappé heeft een onverwachte wending genomen sinds de wedstrijd van gisteravond tegen Oostenrijk. Terwijl zijn partners hun nipte overwinning (1-0) vierden, vertrok de Blues-aanvoerder naar het ziekenhuis van Düsseldorf om de eerste onderzoeken te ondergaan. Het oordeel is zoals verwacht, maar misschien niet zo rampzalig. De neus van Mbappé is zelfs gebroken, maar hij kan tijdens het EK weer spelen.

De rest volgt na deze aankondiging

“Er zullen morgen nog tests plaatsvinden om te kijken hoe de zaken zich ontwikkelen. Het was een grote schok. De medische staf deed wat nodig was om het zo veel mogelijk te beperken. Zelfs als er niet meteen een operatie zou plaatsvinden, zou hij dat moeten doen doe het. Vanochtend was hij al een beetje beter, dus we zullen dat elke dag zien en nauwlettend in de gaten houden.Didier Deschamps bevestigde dit dinsdag. Daarom zal er een proces zijn, maar na de competitie.

Voor lezen
Video: Bradley Barkula’s uitzonderlijke doelpunt tijdens de training bij de Blues

Tussen de rustperiode en het tijdstip waarop het masker wordt gemaakt

In de tussentijd zouden we de wereldkampioen terug moeten zien met een masker. Zelf maakte hij er gisteravond grapjes over in het eerste bericht dat hij op sociale netwerken stuurde. Wanneer de hervatting zal plaatsvinden, moet nog worden bepaald. Dit zal zo laat mogelijk gebeuren om zijn aangetaste neus beter te behouden. De overwinning van Blues op Oostenrijk biedt uitstel. De kwalificatie voor de Ronde van 16 is al goed begonnen. Vrijdag speelt hij niet tegen Nederland.

De rest volgt na deze aankondiging

Mocht er verder succes worden behaald, dan is kwalificatie officieel gegarandeerd, waardoor The Blues de luxe hebben om Kylian Mbappe rust te geven voor hun wedstrijd in Groep C, tegen Polen (dinsdag 25 juni). Uiteraard zal er ook tijd nodig zijn om het op maat ontworpen masker te vervaardigen. Dan zal de aanvaller moeten proberen het te temmen. Dus volgens het teamGehoopt wordt dat de ster terugkeert in de achtste finales, tijdens de beslissende wedstrijden.

READ  Louis van Gaal is crisisadviseur bij Ajax

kroeg. de
updaten