Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ennis Rigg: Elsa Esnault’s aankondiging van “TPMP, zelfs in de zomer” die haar niet zal bevredigen

Ennis Rigg: Elsa Esnault’s aankondiging van “TPMP, zelfs in de zomer” die haar niet zal bevredigen

samenvatting

Elsa Esnoult is uitgenodigd om de “TPMP” bij te wonen die gepland staat op maandag 17 juni 2024.

De actrice herinnerde zich haar deelname aan de film ‘Dancing with the Stars’ in 2019.

De kans voor haar om haar vriend Anthony Collette te verdedigen.

inhoudsopgave

Ruim een ​​maand na de grote finale van seizoen 13 van Dancing with the Stars galmt het schandaal veroorzaakt door Ines Rigg en Natasha St. Pierre nog steeds na…

Bedenk dat de Canadese cabaretier en zanger tijdens de laatste aflevering van de populaire TF1-show midden in een enorm schandaal terechtkwamen.

Het verhaal begint met een gevecht tijdens de training en leidt vervolgens tot een echt gevecht op sociale media. Een situatie die Natasha St-Pierre en haar danseres Anthony Collette ertoe aanzet elkaar op de reling te plaatsen…

De dag na het einde van het avontuur heeft Elsa Esnault zich zojuist uitgesproken ter verdediging van haar voormalige partner.

Ines Rieg: Ik had ruzie met Anthony Collette

Vanaf het begin koos Anthony Collette de kant van zijn partner, Natasha St-Pierre. Het gerucht gaat dat de danseres Ines Rieg heeft beledigd tijdens de beroemde vechtpartij in de trainingsstudio’s…

In de loop van de weken heeft de jonge danser de steun gekregen van veel van zijn metgezellen die zich hebben uitgesproken, vooral op Instagram.

Tegenwoordig wordt Anthony Collette ondersteund door een van zijn voormalige partners: Elsa Esnault.

Anthony Collette werd verdedigd door een voormalige partner

Ze werd uitgenodigd voor de set van de show “Touche pas à mon poste” op maandag 17 juni 2024. Elsa Esnault is al teruggekeerd om deel te nemen aan “Dancing with the Stars” in 2019.

READ  Netizens zijn teleurgesteld over de terugkeer van Dancing with the Stars

In eerste instantie had ik niet het gevoel dat ik dit soort shows überhaupt kon doen. Anthony Collette gaf mij zelfvertrouwen en ik leerde dansen. Dat hebben de actrice en zangeres bevestigd.

Toen hem werd gevraagd naar de ruzie over het Ennis Rage-schandaal, zei Elsa Esnault: “Het is niet mijn zaak om betrokken te raken bij verhalen waar ik absoluut niets te doen heb. Het enige is dat het duidelijk is dat je mensen hebt om te steunen. Ik zal noodzakelijkerwijs aan de kant van mijn vrienden staan, zullen we maar zeggen. ”.