Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Emily DeQuinne onderging tijdens het filmen een spoedoperatie: een vrouw redde haar leven

Emily DeQuinne onderging tijdens het filmen een spoedoperatie: een vrouw redde haar leven

Geschreven door Samia Yacoubli | editor

Ze is een filmfanaat en kijkt graag naar trailers en historische momenten op tv. De volgende inauguratietoespraak van James Bond of Barack Obama bezorgde hem dezelfde koude rillingen.

Het leven van Emily DeQuin werd in 2023 op zijn kop gezet toen ze tijdens het filmen ontdekte dat ze een zeldzame vorm van kanker had. De veertigjarige actrice verkeert in shock, maar door grote beslissingen kan ze het kwaad snel en effectief het hoofd bieden, zo vertelt ze in ‘Le Parisien’.

Emily DeQuinne onderging tijdens het filmen een spoedoperatie: een vrouw redde haar leven

De rest volgt na de aankondiging

De titel van Emily Decoyne’s nieuwste film is toepasselijk genoemd, gezien de ervaringen die de Belgische actrice zojuist heeft meegemaakt. Uitgelicht voor sciencefictionspeelfilm Hij overleeftDe 42-jarige actrice speelt een vrouw met enorme moed terwijl de polen van de aarde draaien. Het is genoeg dat het resoneert met haar eigen leven, want als er geen twijfel bestond over een grootschalige natuurramp, had ze zojuist een gruwelijke persoonlijke aardbeving meegemaakt: Bijnierschors tumorBijnierkanker.

in ParijseEmily DeQuin herinnert zich de dag dat ze ontdekte dat er iets echt mis was. “Ik was op de set en had buikpijn. Ik heb twee verschillende artsen gezien die denken dat het het prikkelbaredarmsyndroom of constipatie is. Na een tijdje stopte ik met lezen omdat ik zo moe was“, legt eerst het onvergetelijke uit Rozet Van de gebroeders Dardenne.

Ondanks dit alles kon Emily DeQuin rekenen op de hulp van haar producer, Diana Elbaum, die volgens haar haar leven heeft gered: “Dankzij haar ben ik datIk werd met spoed naar een privéziekenhuis in Brussel gebracht, waar ik een bloedtest en een CT-scan onderging. Ik werd al snel geopereerd en vervolgde mijn eerste chemotherapiebehandeling. Ik heb ongelofelijk veel geluk gehad. Je moet weten dat mensen met kanker lang wachten voordat ze een PET-scan en chemotherapie krijgen…

READ  We weten welke leraar het hoogste salaris krijgt, en dit is ongepast

Tijdens het opnemen van een film Hij overleeftgeproduceerd lang voordat ze ontdekte dat ze deze zeldzame kanker had, spaarde Emily DeQuinn zichzelf niet: “Overdag speelde ik en ’s avonds wisselde ik het zwembad af met videosessies met de fitnesstrainer. Het lukte me nog steeds om gewond te raken tijdens het filmen. Ik sneed mijn neus af tijdens het vechten en bezeerde ook mijn rug tijdens het rennen omdat het terrein zo steil was. Ik denk ook dat ik eigenlijk ziek was en het niet wist.

Emily DeQuin maakte ‘vroeg’ bekend dat ze kanker had

Afgelopen oktober maakte Emily DeQuin haar ziekte bekend op sociale media. Een krachtig besluit dat dierbaren bang maakte omdat sommigen het te vroeg vonden. Ze had het echter al eerder willen doen omdat ze de film in de wacht had gezet door vanwege haar gezondheid te stoppen met filmen: “Spreken in het vak. Ik wilde niet dat iemand iets zei.

Hoe gaat het met de 42-jarige Belgische actrice?

Ik lijd aan chronische kanker, wat een langdurige aandoening is en daarom “Een echt obstakel“, Emily DeQuin wordt nauwlettend in de gaten gehouden en ondergaat een dagelijkse behandeling. Ze blijft filmen en wil 100% leven, zij is degene die weet dat alles in een oogwenk kan veranderen. In haar dagelijkse strijd kan ze rekenen op haar man, acteur Michele Ferracci en zijn dochter Mila, bijna 25 jaar oud, geboren uit haar eerdere relatie met DJ Alexandre Savarese op de rode loper van het laatste filmfestival van Cannes, dankzij haar kracht gevoed door de liefde van haar. dierbaren straalde ze als nooit tevoren.

READ  Lola Dewer legt de radicale verandering in haar uiterlijk uit (foto)