Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Dancing with the Stars”: Christian Millet regisseert

De beroemde danser op “Dancing with the Stars” besloot zijn homoseksualiteit te onthullen.
Caroline’s partner Margeridon sprak dit seizoen ook over de intimidatie waarmee hij op school te maken kreeg.
“Ik denk dat het belangrijk is om mezelf daarvan te bevrijden”, legde hij uit.

Sinds seizoen drie maakt hij deel uit van het ensemble “Dancing with the Stars”. Christian Millet besloot zijn homoseksualiteit publiekelijk te onthullen in een interview met Paint Media. “Ik realiseerde me dat ik in elk interview, in elke podcast, in alles wat ik doe, vermeld wie ik werkelijk ben. Ik heb nooit gezegd dat ik homo ben. Ik heb er nooit publiekelijk over gesproken.” De partner van Caroline Margeridon legde dit seizoen uit.

“Daarom vind ik het vandaag belangrijk om mezelf daarvan te bevrijden. Dit is misschien de eerste en de laatste keer dat ik het zeg, maar ik zou het in ieder geval minder willen zeggen.”De danser, die ook naar school terugkeerde, zette de intimidatie voort waaraan hij werd onderworpen.

Op school werd ik een flikker genoemd, en daar viel ik altijd op.

Christelijke Gierst

“Ik werd op school gepest toen ik heel jong was, en het kostte me veel tijd om het pesten op school onder woorden te brengen. Ik werd homo genoemd omdat ik danser was. We imiteerden dansfouten om te imiteren wat ik op school deed. Ik werd homo genoemd en daar viel ik altijd op.”Denk aan Christian Millet, die onthulde dat hij op 26-jarige leeftijd zijn eerste homorelatie had.

“Ik heb altijd geprobeerd hetero te zijn, maar ik wist dat ik op een dag uit de kast zou moeten komen.”gezinnen waarbij dit is gespecificeerd “Psychologisch ziek”. “Ik leed aan geïnternaliseerde homofobie, en ik haatte homo’s omdat ik mezelf haatte.”Ik beken.


Rania is de liefde van God

READ  Het nieuwe album van Taylor Swift heeft in minder dan een week de grens van 1 miljard streams op Spotify overschreden