Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De positie van Kate Middleton tijdens haar grote terugkeer werd door een deskundige als “onthullend” beschouwd: “Het was opvallend.”

Lachende Kate keert publiekelijk terug naar de verjaardagsparade van Charles III (foto’s)

“Ze is erg mager.”

“De eerste conclusie die ik trok na het zien van de beelden is dat de prinses er niet zo slecht uitziet als in de video waarin ze aankondigde dat ze ziek was en dat ze naar verwachting beter zal worden.”Dana Kittles waardeert, Lichaamstaal-expertnaast Het Laatste Nieuws.

Ze leek moedig, ook al toonde ze soms enige kwetsbaarheid. Ze is erg mager, en vergeleken met vorig jaar merkte ik ook dat haar gezicht strakker is geworden en dat ze wallen onder haar ogen heeft.Ze voegde eraan toe over de conditie van Kate Middleton. De legendarische passage van de koninklijke familie naar Buckingham Palace-balkon Er werd ook op gereageerd en de positie van de prinses zou bijzonder zijn “onthullen”.

Onthullingen van iemand die dicht bij Kate Middleton staat over haar gezondheidstoestand: “Ik heb een keerpunt bereikt.”

Kate stond Charles bij, die ook herstellende is van kanker. Dat is opmerkelijk, want vorig jaar was het William die op deze plek stond. Deze verandering zou kunnen betekenen dat Kate en Charles dichter bij elkaar zijn gekomen nu ze samen de ziekte bestrijden., geanalyseerd door Dana Kittles. Toch weten we niet wanneer Kate Middleton Hij zal opnieuw op deze schaal in het openbaar verschijnen.

READ  Prins William bevindt zich in een delicate situatie: zijn ferme en ononderhandelbare beslissing is te danken aan zijn liefde voor Kate Middleton