Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Emmanuel Macron is van mening dat de programma’s van het Nieuw Volksfront en de Partij van het Nationaal Front een “zeer groot risico” vormen voor de economie.

Emmanuel Macron is van mening dat de programma’s van het Nieuw Volksfront en de Partij van het Nationaal Front een “zeer groot risico” vormen voor de economie.

Voor Emmanuel Macron zijn de programma’s van het Nieuw Volksfront en de Nationale Rally precies dat “Totaal onrealistisch.” In zijn toespraak aan de zijlijn van de G7-top in Italië zette de president van de republiek de extreemrechtse partij en de linkse coalitie opnieuw tegen elkaar op, aangezien de twee projecten ‘Het vormt een zeer groot gevaar’ voor de Franse economie. “Vandaag zijn er twee extremistische blokken die economische programma’s hebben gekozen die niet binnen het raamwerk van ethische verantwoordelijkheid vallen en die mensen ongefinancierde geschenken beloven.”Dit werd aangekondigd door de president van de staat, iets meer dan twee weken voor de eerste ronde van de parlementsverkiezingen. Deze livestream is inmiddels beëindigd.

Philippe Bouteau, kandidaat van het Nieuw Volksfront in Odi. De nieuwe antikapitalistische partij kondigde de inauguratie aan van het Nieuwe Volksfront van Philippe Bhutto in het eerste kiesdistrict van Odi. “We kijken uit naar deze campagne, die we zullen opbouwen met alle activisten van de verschillende componenten van het Volksfront.”, Dat meldt de NPA in een verklaring.

Voormalig minister Aurelien Rousseau sluit zich aan bij het Nieuw Volksfront. Hij was tot december verantwoordelijk voor de gezondheidszorg in de regering van Elisabeth Borne, toen hij de deur sloot voor een stemming over de immigratiewet. Hij is geïnvesteerd door de Place Publique in Yvelines, aldus de partij van Raphael Glucksmann. Aurelien Rousseau was ook de stafchef van Elizabeth Bourne bij Matignon, vooral tijdens de controversiële pensioenhervormingen.

Eric Ciotti gediskwalificeerd door de rechtbank. “Het recht heeft gesproken en ik ben de president van de Republikeinen.”Het hoofd van de LR-partij verwelkomde AFP, die door de meeste partijleiders werd verstoten nadat hij zijn alliantie met de National Rally Party had aangekondigd om deel te nemen aan de parlementsverkiezingen. Zijn uitsluiting, waar twee keer over werd gestemd door het politieke bureau van de partij, op woensdag en vrijdag, werd opgeschort in afwachting van een beslissing over de gronden, volgens de beslissing van het gerechtshof van Parijs, dat werd ingezien door France Info.

READ  Het hoofd van de Europese diplomatie waarschuwt dat "een zwakke Poetin een groter gevaar is"

“De strijd tegen racisme en antisemitisme zal de kern vormen van ons project”, beloofde Fabien Roussel. De LFI, PS, milieuactivisten en communistische leiders hielden vrijdag een persconferentie om de details van hun gezamenlijke programma te schetsen. Eén voor één marcheerden ze, waarbij ze alle beloften uiteenzetten die het Nieuw Volksfront zou doen als het Matignon zou bereiken.