Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elrond bereikt nieuw hoogtepunt, richt zich snel op $ 440

Het lijkt erop dat Elrond op het punt staat te herstellen na het doorbreken van de cruciale weerstand. Extra koopdruk kan drijven EGLD Op weg naar een nieuwe historische top.

Elrond is klaar om nog grotere hoogten te bereiken

Elrond is weer terug in prijsontdekking na het breken van de vorige all-time high in de buurt van $ 303.

De 35e cryptocurrency volgens marktkapitalisatie heeft een langdurige consolidatieperiode doorgemaakt die op 8 september begon. Terwijl EGLD een reeks hogere dalingen boekte, weerhield het weerstandsgebied van $ 303 het van verdere vooruitgang. Een dergelijke prijsactie leidde tot de vorming van een stijgende driehoek op de 12-uurs grafiek Elrond.

De recente stijging van de koopdruk deed EGLD met ongeveer 20% stijgen, waardoor het door de algemene weerstand heen kon breken en een nieuw record bereikte op $ 325. Het bullish momentum hielp ook de bullish doorbraak van het consolidatiepatroon te bevestigen. Nu zou Elrond nog eens 35% kunnen stijgen tot $ 440.

De optimistische vooruitzichten worden bepaald door de afstand tussen de twee hoogste punten in een driehoek te meten en op te tellen bij het breekpunt.

Opgemerkt moet worden dat Elrond boven de prijsklasse van $ 303-296 moet blijven handelen om de stijgende driehoek het vectorpatroon te laten blijven. Als u niet boven deze kritische vraagbarrière blijft, kan dit leiden tot aanzienlijke verliezen.

De Fibonacci-retracementindicator, die werd gemeten vanaf het vorige hoogtepunt van Elrond bij $ 303 op 14 september tot het dieptepunt van $ 121 op 7 september, geeft een teken van de richting waarin de prijzen zouden kunnen gaan.

READ  COVID-19: Vaccinatiecampagnestands tijdens de feestdagen

Een onderbreking van het belangrijkste ondersteuningsniveau kan leiden tot een correctie richting $ 264. Een stijging van de verkoopdruk rond dit prijspunt zou een beweging naar meer bearish vooruitzichten kunnen veroorzaken, aangezien het volgende grote steungebied $ 212 is.