Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Leclerc, Carrefour, Intermarché … Gevarenwaarschuwing, als u deze voedingsmiddelen heeft gekocht, meld dit dan dringend, vermoed vreemd lichaam in Madeleine

Leclerc, Carrefour, Intermarché, Monoprix, Système U, Cora, Veepe of zelfs Auchan, al hun grote merken verspreiden de boodschap. Het is de wet die grote retailers nu al verplicht om consumenten breed en snel te informeren over de risico’s waaraan zij worden blootgesteld. Franse en Europese wetten Wie is de Het terugroepen van bandenproducten is zeer strikt. Maar als lezers vanbezwaar Ze zullen het gezien hebben, ze worden steeds talrijker. In feite is het niet de aanscherping van de regels die in het geding is, zelfs niet de laksheid van sommige merken. Maar de controles en hun kwaliteit zijn afgenomen als gevolg van de gezondheidscrisis.

Zo zijn de specialisten zich bewust van de risico’s zodra de producten al in de aanbieding zijn. Helaas kunnen we alleen maar hopen dat de schade niet al zo tragisch is. Omdat het product, dat in veel supermarkten zoals Leclerc onderworpen is aan een product recall-procedure, tussen 4 en 8 oktober is verkocht. Het alarm werd echter pas op dinsdag 2 november afgegeven. Het werd gepubliceerd op de officiële website van de overheid: Ik herinner me Konso. Anderzijds gaat het deze keer niet om ethyleenoxide. maar één ” raar lichaam “ Die vind je terug in het Madeleine merk Maison Colibri. bezwaar Hierin staat alles wat u moet weten over deze terugroepactie.

Leclerc, Carrefour, Intermarché en alle grote namen in de voedseldistributie waarschuwen consumenten

Een landelijke terugroepactie werd gelanceerd om tragedies te voorkomen. Als madeleines vreemde voorwerpen bevatten en worden ingeslikt, zijn de risico’s zelfs: gelekt. Dit zijn gaasmunten die je waarschijnlijk zult vinden bij Maison Colibri’s Madeleine. Het merk Madeleine wordt verkocht in alle grote supermarktketens in heel Frankrijk. Leclerc, Carrefour, Intermarché, Monoprix, Système U, Cora, Veepe en ook Auchan zijn de respectievelijke merken.

READ  President Bukele kondigt de oprichting aan van een door vulkanische brandstof aangedreven "Bitcoin City" in El Salvador

De consumptie van deze stoffen, als ze vreemde metalen lichamen bevatten, zal desastreus zijn voor het spijsverteringsstelsel. de website verbruiksherinnering Geeft een risico op beschadiging van de darm aan. Iedereen weet hoe gevaarlijk het eten van scherpe voorwerpen kan zijn. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ons lichaam het metaal niet kan smelten! Bij het minste symptoom zou het natuurlijk veiliger zijn om met spoed naar het ziekenhuis te gaan. bezwaar We kunnen alleen maar hopen dat onze lezers deze populaire madeleines die verkocht worden bij Leclerc en andere grote merken niet beu worden.

Zonder verder oponthoud, hier zijn alle referenties die nodig zijn om te identificeren welke producten worden beïnvloed door de terugroepprocedure. Leclerc, Carrefour, Intermarché en alle andere merken zetten zich in voor een nauwkeurige distributie. Consumenten moeten er nu al voor kunnen zorgen dat ze onderscheid kunnen maken tussen twee vergelijkbare producten. Vooral omdat in dit specifieke geval het in het geval van ernstige laesies van het maagdarmkanaal is als geen voorzorgsmaatregelen worden genomen.

de website verbruiksherinnering Iedereen die dit product bezit, wordt geadviseerd het niet te consumeren. Met of zonder bon, wanneer het product duidelijk geïdentificeerd wordt gepresenteerd, zullen klanten worden gecompenseerd.

Madeline serieuze referenties

De defecte producten waren bij Leclerc en zijn concurrenten te koop tussen 4 en 8 oktober 2021. Hier zijn de cijfers om de verpakking van Madeleine te controleren, van het merk Maison Colibri. Pakketten zijn gemaakt van papier en bevatten 8 Madeleine materialen voor ongeveer 240 gram.

  • GTIN-nummer: 3700157521850. Voor contracten: 4021, 4022, 4023. De gebruiksdatum voor deze producten is 17 februari 2022.
  • GTIN-nummer: 3700157510168. Voor onderdelen: 3951, 3952, 3953. Daarna is de gebruiksdatum voor deze volgende onderdelen 13 februari 2022.
  • GTIN-nummer: 3700157510168. Voor onderdelen: 4011, 4012. Deze laatste onderdelen staan ​​vermeld op de website voor verbruiksherinnering Voeg een gebruiksdatum toe van 16 februari 2022.
READ  Het aantal Franse miljardairs steeg tijdens de pandemie van 95 naar 109

bezwaar Het herinnert u eraan dat gevaarlijke stoffen allemaal pure chocolade of melkchocolade bevatten. Maximale waakzaamheid is vereist.

Wees voorzichtig bij Leclerc, Carrefour of een ander groot merk. Op de officiële website van de overheid verbruiksherinnering, krijgt u alle nodige informatie over het terugroepen van producten in heel Frankrijk.