Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elon Musk zegt dat hij een CEO voor het netwerk heeft aangesteld

Elon Musk zegt dat hij een CEO voor het netwerk heeft aangesteld

HR


PB

De miljardair, die had beloofd te leveren, maakte de naam van het nieuwe hoofd van Twitter niet bekend

Het heeft even geduurd maar uiteindelijk hield het stand belofte. Donderdag, Elon Musk Het kondigde aan dat het een algemeen directeur had aangesteld om de komende weken het hoofd van Twitter over te nemen, zonder haar naam meteen bekend te maken.

Opgewonden om de benoeming van een nieuwe CEO voor X / Twitter aan te kondigen. Musk kondigde dit aan in een tweet, verwijzend naar het X-bedrijf dat hij heeft opgericht en dat hij presenteert als de toekomst van Twitter. Hij wil er een “super-app” van maken die mixt zijn huidige functionaliteit met die van het berichten- en betalingssysteem, dat zijn rol zou evolueren tot Twitter’s president en chief technology officer, “toezicht houdend op producten, software en (infrastructuur) systemen.”

Tesla-voorraad stijgt

volgens Wall Street JournalLinda Iaccarino, reclamedirecteur bij de Amerikaanse mediagroep NBCUniversal, is in onderhandeling voor de functie van algemeen directeur van Twitter. Ik ontmoette Elon Musk vorige maand op een conferentie.

Na de aankoop van Twitter heeft Elon Musk bevestigd dat hij de verantwoordelijkheid zal overdragen zodra de financiële situatie van het netwerk stabiel is. Sleepend met zijn voeten raadpleegde hij in december netizens door middel van scannen. Met 57,5% stemden ze voor hem om zich terug te trekken.

Deze aankondiging beviel in ieder geval: Tesla-aandeelhouders, die vonden dat de leider te veel werd afgeleid door al zijn projecten. Het aandeel van de autofabrikant steeg laat in de sessie met 2% na de tweet van Elon Musk.

READ  Elektrische fiets: Intersport verlaagt prijzen met fietsbonus