Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elon Musk stelt de lancering van het nieuwe authenticatiesysteem voor sociale netwerken voor onbepaalde tijd uit

De miljardair had het project opgeroepen om een ​​abonnement van acht dollar per maand te lanceren voor een geverifieerd account.

Artikel geschreven door

gepubliceerd

Modernisering

leestijd : 1 minuut.

Elon Musk zei in de nacht van maandag 21 november op dinsdag 22 november dat de lancering van het nieuwe accountauthenticatiesysteem van Twitter, dat uit een betaald abonnement moet bestaan, wordt uitgesteld, zonder een startdatum te noemen. ‘Herlancering van Blue Verified uitgesteld totdat er veel vertrouwen is in het stoppen van identiteitsdiefstal’schreef het nieuwe hoofd van het sociale netwerk. “Voor organisaties en individuen is er waarschijnlijk een andere kleur.”

Dat abonnement, dat voor acht dollar per maand openstaat voor alle Twitter-gebruikers, is een van de grote projecten van de miljardair sinds hij het platform eind oktober overnam. Deze betaalde optie die de Tesla-chef wil lanceren, heeft tot doel de inkomstenbronnen voor Twitter te diversifiëren, wiens financiële gezondheid grotendeels afhangt van zijn advertentie-inkomsten.

De eerste activering van de dienst begin november op een iPhone veroorzaakte een kakofonie met veel openingen die zich voordeden als beroemdheden of bedrijven. Toen werd het nieuwe regime opgeschort. Tegelijkertijd heeft het sociale netwerk een grijze “officiële” badge geplaatst voor beruchte accounts.