Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elon Musk moet de duurste belastingen betalen die ooit door de Amerikaanse belastingdienst zijn geïnd

Elon Musk Waarschijnlijk rijkste man ter wereld Tot dan toe had hij zijn belastingen niet betaald zoals iedereen. Dit zou hem wat kritiek hebben opgeleverd, vooral van veel Amerikanen die graag zouden zien dat de man de staatskas zou redden. Maar laat ze gerust zijn, naarHet volgende belastingformulier belooft steil te worden voor de persoon die tijd Ik besloot om “Persoon van het Jaar” te kiezen.

Elon Musk is verantwoordelijk

een paar dagen geleden Democratische senator Elizabeth Warren Hij stuurde een moordende tweet naar Elon Musk. De voormalige presidentskandidaat van 2020 vroeg de oprichter van Tesla ernaar Het niveau van belastingen waaraan ze was onderworpen En hij maakte van de gelegenheid gebruik om hem een ​​klein schoentje te geven.

Laten we de valse belastingcode veranderen, zodat de persoon van het jaar daadwerkelijk belasting betaalt en stopt met het vrijelijk in rekening brengen van anderen. https://t.co/jqQxL9Run6

13 december 2021

Laten we de frauduleuze belastingcode veranderen, zodat het karakter van het jaar daadwerkelijk belasting betaalt en stopt met profiteren van anderen.

Dit uitje heeft de miljardair duidelijk aan het denken gezet. In een antwoord-tweet zei Elon Musk dat hij zou moeten doneren Het astronomische bedrag van 11 miljoen dollar voor de Amerikaanse belastingdienst Dit jaar, dat een echt record lijkt te worden in het land.

Voor degenen die het zich afvragen, ik zal dit jaar meer dan $ 11 miljard aan belastingen betalen

20 december 2021

Voor degenen die het zich afvragen, ik zal dit jaar meer dan $ 11 miljoen aan belastingen betalen.

Record fortuin, belasting record

Elon Musk zal meer belasting betalen dan welke Amerikaan dan ook in zijn land, zoals hij wilde weten. Dit wordt enerzijds verklaard door het geweldige jaar waarin hij leefde in 2021. De rijkste man ter wereld Hij was in staat om zijn acties te gebruiken om Tesla om rijk te blijven worden.

READ  in de buurt van Toulouse. De "keuken" in dit winkelcentrum is geïsoleerd van een deel van de parkeerplaats

Hij moet nu belastingen betalen, waarbij rekening wordt gehouden met het verschil tussen de geldende verkoopprijs en de actuele waarde van de aandelen. Gelukkig heeft de man genoeg om de rekening te betalen. Door een deel van zijn voorraad aan Tesla te verkopen, deed Elon Musk dat Hij consolideerde zijn positie nr. 1 in de ranglijst van de grootste fortuinen ter wereld. Zijn fortuin wordt momenteel geschat op meer dan $ 243 miljard.

Als je geïnteresseerd bent in miljardairnieuws, ontdek het dan Waarom Elon Musk wordt onderzocht wegens seksediscriminatie.