Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Zwitserse bank UBS in Frankrijk is veroordeeld voor cassatieberoepen

Op maandag 13 december werd de Zwitserse bank UBS aangeklaagd voor in totaal 1,8 miljard euro op beschuldiging van verzwarende witwaspraktijken, belastingfraude en illegale bankrouting in Frankrijk tussen 2004 en 2012.

Artikel door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

De Zwitserse bank UBS is in beroep gegaan tegen haar veroordeling in Frankrijk voor in totaal 1,8 miljard euro omdat ze volgens het hof van beroep van Parijs “het systeem” Beoogt “eenvoudig” Belastingontduiking door rijke Franse belastingbetalers. Dit hoger beroep, dat maandag 20 december in een persbericht in Genève werd aangekondigd, schorst de boete van 3,75 miljoen euro en de inbeslagname van 1 miljard euro waartoe op 13 december in hoger beroep werd besloten. Het persbericht legt het uit “Hierdoor kan de bank een uitgebreide beoordeling maken van de uitspraak van het hof van beroep en de volgende stappen bepalen, in het belang van de belanghebbenden.”.

De wereldwijde gigant op het gebied van vermogensbeheer werd maandag 13 december voor de tweede keer aangeklaagd omdat hij tussen 2004 en 2012 de belastingbetalers illegaal benaderde, met name door hen te controleren tijdens recepties, jachtfeesten of golftoernooien, om hen over te halen geheime rekeningen te openen in Zwitserland. hij “vastgesteld” opgericht door de bank ‘Onderdeel van het wereldwijde succes’ werkgelegenheid “De arrestatie van een klant die zijn belastingverplichtingen niet nakomt en die hem bankdiensten heeft geleverd die tot verduistering en verhulling leiden”Op basis van de uitspraak van het Gerechtshof.

READ  Cryptocurrency-gerelateerd bedrijf herstelt een record buit dat door de hacker is gestolen