Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elon Musk betreedt Twitter-hoofdkwartier, zinkt in de hand

Elon Musk betreedt Twitter-hoofdkwartier, zinkt in de hand

Elon Musk heeft op woensdag 26 oktober 2022 een video geüpload die deze laat zien in Twitter-hoofdkantoorvan wie Zou de overname tegen vrijdag moeten afrondenEn ze hernoemde zichzelf “Twitchef” op het sociale netwerk.

In de korte film arriveert de vurige zakenman bij de receptie van wat het hoofdkantoor lijkt te zijn, met een kom in zijn armen, hilarisch.

speelt op het woord “Directeur Bureau” (Sink), gebruikt in een Amerikaanse uitdrukking op het bericht bij de video.

Ik ga naar het hoofdkantoor van Twitter – ik laat je de informatie in je opnemen! »waar“Laat het bezinken” In het Engels schreef hij op zijn rekening.

Zeven maanden avonturen

Om de rechtszaak, op zijn verzoek, tussen hem en de leiders van de Blue Bird Group te beëindigen, gaf de rechter in Delaware die verantwoordelijk was voor de zaak, Elon Musk tot vrijdag de tijd om de overname af te ronden.

De transactie wordt voltooid Zeven maanden avonturen die de Tesla-chef vaak tegenover Twitter-executives zette.

Begin juli kondigde Elon Musk aan dat hij afstand doet van de controle over het sociale netwerk, een beslissing waarin Twitter de rechtvaardigheid van Delaware uitdaagde.

Begin oktober was hij eindelijk van gedachten veranderd, een paar dagen voor het proces dat beloofde gevoelig voor hem te zijn.

Maar Twitter weigerde de rechtszaak te laten vallen, wat de leidende rechter ertoe bracht de zaak te seponeren en de partijen te vragen om tegen 28 oktober een schikking te treffen.