Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elon Musk heeft zichzelf omgedoopt tot “Chief Twit” en is gefotografeerd met een gootsteen in zijn armen op het hoofdkantoor van Twitter

Elon Musk heeft zichzelf omgedoopt tot “Chief Twit” en is gefotografeerd met een gootsteen in zijn armen op het hoofdkantoor van Twitter

Om het geschil tussen hem en de leiders van sociale netwerksites te beëindigen, heeft de miljardair tot vrijdag de tijd om de overname van laatstgenoemde af te ronden.

Elon Musk heeft woensdag een video geüpload waarin hij te zien is op het hoofdkantoor van Twitter, wiens overname vrijdag voltooid zou moeten zijn, en waarin hij zichzelf rebrandt. “Twitch hoofd” op het sociale netwerk. In de korte film arriveert de vurige zakenman bij de receptie van wat het hoofdkantoor lijkt te zijn, met een kom in zijn armen, hilarisch. Daarom speelt hij het woord “basin” (bassin), dat wordt gebruikt in de Amerikaanse uitdrukking die hij op het bericht bij de video plaatste.

“Ik ga naar het hoofdkantoor van Twitter – ik laat je de informatie in je opnemen!”waar “Laat het bezinken” In het Engels schreef hij op zijn rekening. Om de rechtszaak, op zijn verzoek, tussen hem en de leiders van de Blue Bird Group te beëindigen, gaf de rechter in Delaware die verantwoordelijk was voor de zaak, Elon Musk tot vrijdag de tijd om de overname af te ronden.

Het sluiten van de deal zal een einde maken aan zeven maanden van avonturen die de Tesla-chef vaak tegen de Twitter-leiders waren. Begin juli kondigde Elon Musk aan dat hij afstand doet van de controle over het sociale netwerk, een beslissing waarin Twitter de rechtvaardigheid van Delaware uitdaagde. Begin oktober was hij eindelijk van gedachten veranderd, een paar dagen voor het proces dat beloofde gevoelig voor hem te zijn. Maar Twitter weigerde de rechtszaak te laten vallen, wat de leidende rechter ertoe bracht de zaak te seponeren en de partijen te vragen om tegen 28 oktober een schikking te treffen.

READ  Chef-kok Thierry Marx met een Michelin-ster leidt de restaurantrevolutie en vraagt ​​Elizabeth Bourne te spreken