Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elizabeth II op haar slechtst: geschilderde gelaatstrekken, Kate Middleton liet doorschemeren dat ze haar kinderen zal krijgen

Elizabeth II op haar slechtst: geschilderde gelaatstrekken, Kate Middleton liet doorschemeren dat ze haar kinderen zal krijgen

Het was een grote dag voor de drie kinderen van Kate Middleton en prins William, die voor het eerst samen naar school gingen, terwijl Al Windsor aan het bed van de koningin lag.

Naarmate de uren verstreken en de spanning op de gezichten van de koninklijke familie groeide, haastten ze zich allemaal naar de zijkant van het familiebed. Koningin Elizabeth II, Voorlopig nog bij Balmoral. Kate MiddletonZij, de enige die op de eerste schooldag van haar kinderen in Londen verbleef, werd gezien toen ze hen ophaalde, alsof ze zich zorgen maakte over het lot van de koning.

Samen terug naar school voor prinses Charlotte en prinsen George en Louis

Kate Middleton en prins William Ze trokken in met hun kinderen Hun nieuwe huis is verderop in Adelaide Cottage, vóór het begin van het schooljaar om dichter bij de koningin te zijn, die nu permanent in Windsor Castle woont, zoals beschreven door The Mirror. 8 september was de eerste dag van een ongekende terugkeer naar school Omdat het de eerste keer was dat prinses Charlotte en haar broers George en Louis er waren We zullen elkaar ontmoeten in Lambroke, een prestigieuze privéschool. Volgens een bron dicht bij de familie Windsor, de kinderen van Cambridge “Ik heb echt veel zin om samen een nieuwe school te beginnen, en ik denk dat mama en papa dat ook zijn.”

Echter, terwijl Kate Middleton haalt haar drie kinderen van school, bezorgdheid is te zien op haar gezicht, Zoveel pijn over het lot koningin Elizabeth Het wordt ernstiger naarmate de uren verstrijken. van alle gezinsleden, De hertogin van Cambridge is de enige die in Engeland is gebleven, terwijl ze allemaal bij het bed van de koningin in Balmoral waren, in Schotland. sinds het begin van het jaar, koningin Elizabeth II Ze heeft al veel officiële evenementen moeten opgeven, waaronder haar jubileumvieringen, vanwege haar gezondheidstoestand. Op dit moment is het hele VK verstijfd van angst.

READ  Een historisch record voor Taylor Swift aan de Amerikaanse kassa... en binnenkort weer? - Bioscoopnieuws