Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In “La Grande Librairie” leest Laure Calamy een fragment voor uit Virginie Despentes

In “La Grande Librairie” leest Laure Calamy een fragment voor uit Virginie Despentes

screenshot Frankrijk 5

screenshot Frankrijk 5

Laure Calamy leest een fragment voor uit “Cher Connard” van Virginie Despentes, in “La Grande Librairie” gepresenteerd door Augustin Trapenard, woensdag 7 september in Frankrijk 5

Reserveren – dit is een datum waar liefhebbers van lezen naar uitkijken. Augustin Trabenardeen nieuw gezicht van De grote bibliotheek, dat dit seizoen op woensdag 8 september opende in France 5. Voor deze gelegenheid nodigde de gastheer Maagd Depentesauteur van de sterroman van dit seizoen lieve klootzakmaar ook Laurent Jodi, Lola Lavon en Blandine Wrinkle.

Het is een knipoog naar de première die de actrice Laura Calamy Ze nodigde zichzelf uit op de set van France 5, om het gepassioneerde leesspel te spelen van een fragment uit lieve klootzak. De clip trok veel kijkers om de reacties op sociale netwerken te bekijken, wat velen opwindt. talent » Actrice vooral bekend van haar rol in tien procent. Toen kreeg ik Cesar voor Beste Actrice voor Antoinette in Seven voor 2021.

Laure Calamy kan een Hugo maken met behulp van een slecht vertaalde handleiding van Toshiba snelkookpan ‘, in het bijzonder een gebruiker.

Van een briefroman over verslaving, feminisme, de #MeToo-beweging en sociale netwerken, tegen een achtergrond van opsluiting, heeft Cher Cunard van Virginie Despondents bijna 65.000 exemplaren verkocht.

READ  Ben Affleck vertelt over zijn 'prachtige verhaal' met Jennifer Lopez

En deze lezing van Laure Calamy op France 5 had enkele nieuwe lezers kunnen aantrekken die aanvankelijk aarzelden. ” Ik heb Despentes nog nooit gelezen, ik heb al veel geaarzeld lieve klootzakmaar misschien kan dit fragment mij overtuigen interageert met de gebruiker.

dit aantal De grote bibliotheek Getekend door de eerste Augustin Trabinard, na acht jaar aan het roer Boemerang op Frankrijk Inter. Op woensdag 7 september verzamelde ik 448.000 kijkers, in de nagel van de vorige seizoenen van het literaire programma van François Posnel.

Zie ook op The HuffPost: Clara Luciani leest Verlaine en zijn sentimentele gedicht Colloque