Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zac Efron heeft nooit plastische chirurgie ondergaan voor zijn kaaklijn

Zac Efron heeft nooit plastische chirurgie ondergaan voor zijn kaaklijn

Samir Hussain / Samir Hussain / WireImage Zac Efron woont de Europese première van ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’ bij op Curzon Mayfair op 24 april 2019 in Londen, Engeland.

Samir Hussain / Samir Hussain / WireImage

Zac Efron woont de Europese première van ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’ bij op Curzon Mayfair op 24 april 2019 in Londen, Engeland.

Mensen – schijn bedriegt soms. acteurHigh School Musical Zac EfronZe heeft geen plastische chirurgie aan haar gezicht gehad. Dit onthult hij op een foto voor het Amerikaanse tijdschrift de gezondheid van mannen Het is op woensdag 7 september gepubliceerd, wat het mogelijk moet maken om de geruchten die sinds april 2021 zijn verschenen te ontkennen.

De acteur verscheen destijds in een video bij de gelegenheid Dag van de Aarde Die snel viraal gaat, niet om de voorliggende reden, maar voor Zijn fysieke verschijning : kaak meer vierkant, gezicht verschuivend en gezwollen. Voor internetgebruikers is het gewoon ” Onherkenbaar “.

ongeval thuis

weg van sociale netwerkenZac Efron onthult in het tijdschrift waar hij niets van af weet “controverse” over zijn uiterlijk. Het was zelfs zijn moeder die hem tegenhield en hem vroeg of hij plastische chirurgie had ondergaan. “Als ik net zoveel zou geven om wat mensen van me dachten als ze me geloofden, zou ik dit werk helemaal niet kunnen doen.”

Aan de andere kant onderging Zac Efron een operatie, maar om een ​​heel andere reden: een gebroken kaak. De acteur vertelt hoe hij met zijn gezicht op een granieten fontein sloeg terwijl hij met een sok naar huis terugkeerde. “Hij verloor het bewustzijn, herinnert zich dat hij opstond met zijn kinbeen dat aan het uiteinde van zijn gezicht hing”details de gezondheid van mannen.

Na dit incident werden zijn spieren gespannen (wat het kauwen mogelijk maakt)” Heel erg groot.” De reactie van zijn lichaam om de door het ongeval veroorzaakte schade te vergoeden. Toen werkte Zac Efron samen met een specialist om te proberen de situatie te verhelpen. met succes.

READ  certificaat. 'Nadat ik de ziekte van Crohn had, besloot ik me niet meer te schamen'

Zie ook op HuffPost