Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elektrische auto’s aan 100 euro per maand: hoe werkt dit door Elizabeth Born aangekondigde apparaat?

Elektrische auto’s aan 100 euro per maand: hoe werkt dit door Elizabeth Born aangekondigde apparaat?

De premier bevestigde op 24 februari dat vanaf komend najaar een systeem zal worden ingevoerd om elektrische voertuigen toegankelijker te maken voor de meest kwetsbaren. Het is voldoende om 100 euro per maand te betalen om te genieten van een auto met een lagere uitstoot. Hoe het werkt ?

Naar een betere toegang tot elektrische auto’s? Vanaf komend najaar moet het mogelijk zijn om deze voertuigen te reserveren om er gebruik van te maken 2024. Met het apparaat, gepresenteerd door Elizabeth Bourne op 24 februari, kunnen de meest bescheiden mensen een voertuig besturen met een lagere energie-impact, op voorwaarde dat ze betalen 100 euro per maand. We evalueren deze procedure.

Hoe het werkt ?

Binnenkort is het reserveren van elektrische auto’s mogelijk. Vanaf komend najaar kunnen individuen zich registreren in het systeem en een elektrische autobevestigd door de minister-president Bekijk het infrastructuurplan.

Ik kan bevestigen dat in aanmerking komende personen vanaf het najaar hun voertuig kunnen reserveren, dat in 2024 aan hen zal worden geleverd.

Om “schone” voertuigen aantrekkelijker te maken, is deze verhuur bedoeld om toegankelijk te zijn. niet ondersteunen Financiënwet 2023 Wie plannen heeft om het wagenpark te vergroenen, kost het project de begunstigden slechts 100 euro per maand en per gehuurde auto.

We willen schone auto’s aantrekkelijker en toegankelijker maken. Dat is de betekenis van conversiebonussen die we hebben uitgebreid, of de verhoging van de milieubonus.

Wie kan er baat bij hebben?

Dit aanbod is echter voorbehouden aan de meeste mensen redelijklegde Elizabeth Bourne uit. Op dit moment zijn de exacte toelatingseisen onduidelijk, maar vrijwilligers zouden zo snel mogelijk klaar moeten zijn komende herfst Om auto’s te reserveren.

READ  Verbruik: Pas op voor deze ijsjes verkocht aan Lidl en Aldi teruggeroepen uit verkoop in Spanje

al in 2022, Emanuel Macron Een beroep doen op het “huurmechanisme” om “de meest nederige gezinnen te ondersteunen”. draag het eerst naar links, Anna Hidalgo Bovenal zal het apparaat een aanvulling zijn op andere hulpmiddelen om de aanschaf van elektrische auto’s te stimuleren, ten koste van auto’s met elektrische aandrijving essence of te diesel.

Dit type verhuur is vorig jaar genoemd Sociale en medische beroepenik jongerenvervolgens naar het grote publiek onder gemiddelde proefBalanceren op het slappe koord tussen praktische behoeften en financiële voorzieningen.

Franse fabrikanten profiteren

Deze eerste projectie wordt geschat op 100.000 Het aantal beschikbare elektrische auto’s. Fabrikanten houden van Hyundai of Renault Ik heb deze verhuuraanbiedingen al gelanceerd. Zij kunnen voldoen aan de procedure van de overheid als de eerste bijdrage eerder is veiliggesteld Kluis, Ook in 2022 zweefde de president, speciaal voor ‘koppels die het minimumloon of iets meer verdienen’.

Het zal ook nodig zijn om ervoor te zorgen dat hij de huurovereenkomst uitoefent buitenlandse bouwers Het gaat niet ten koste van de productie van de fabrikant Franse auto’s.