Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

consumptie.  Telefonisch stemmen tellen, tabaksprijzen… alles verandert op 1 maart

consumptie. Telefonisch stemmen tellen, tabaksprijzen… alles verandert op 1 maart

Deadlines die u niet mag missen

vóór 15 maart

Als je restauranttickets voor 2022 op papier hebt, vergeet dan niet om ze in te wisselen bij je werkgever, ze zijn gratis. Als u een restaurantcouponkaart heeft, hangt het allemaal af van het beleid van de kaartuitgever. Sommige bedragen automatisch overmaken. In andere gevallen moeten ze worden gevalideerd in de aanvraag. Vergeet niet om uw e-mails te controleren.

vóór 31 maart

De brandstofpremie, die sinds januari de pompkorting heeft vervangen, laat de meest bescheiden arbeiders toe Ontvang een vergoeding van 100 euro. In aanmerking komende personen kunnen tot 31 maart een aanvraag indienen op impots.gouv.fr. Oorspronkelijk gepland tot 28 februari, is de mogelijkheid om brandstoftoeslag te claimen verlengd tot eind maart. Volgens de minister van Economie had medio februari de helft van de 10 miljoen gezinnen die voor deze premie in aanmerking kwamen, deze nog niet aangevraagd.

Overweeg om te gebruiken Stroomcontrole Uitgebracht in het voorjaar van 2022 voor eind maart. Anders is het niet meer geldig. Dit is ook de laatste deadline om te claimen stookolie power controle, Je hebt tot 31 maart de tijd. Dit kan gecombineerd worden met een vermogenscheck. Voor de houtkrachtcheck heeft u een maand extra de tijd om deze te bestellen.

READ  Naar één enkele oplader voor alle smartphonegebruikers in 2024