Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een “zeer giftige” groene mamba ontsnapte bijna twee meter lang

Een “zeer giftige” groene mamba ontsnapte bijna twee meter lang

Paniek in Tilburg. Het is in deze stad in het zuiden Nederland Dat is wat er gebeurt Slang “Zeer giftig”. Een groene mamba van bijna twee meter lang ontsnapte aan zijn eigenaar. De gemeente riep bewoners van de wijk nabij het station op om “extra voorzichtig te zijn en de slang niet te benaderen”.

Als het reptiel geen confrontatie zoekt, is het ‘zeer gevaarlijk’ en ‘is zijn beet erg giftig’, zei hij in een persbericht. “Als iemand wordt gebeten, is het belangrijk dat die persoon onmiddellijk medische hulp krijgt”, voegt hij eraan toe.

Hou afstand

Op de website van de gemeente is een foto van het opgerold groene reptiel gepubliceerd. Hij riep bewoners op om, als ze een slang zien, afstand te houden, kalm te blijven en direct het noodnummer te bellen. “Probeer de slang niet zelf te vangen”, benadrukt hij.

Hij zei dat de slang voornamelijk overdag actief is en 1,80 tot 1,80 meter lang kan worden. Experts zeggen dat de tropische slang daardoor niet snel uit zal zijn Weerbericht (…), hij houdt van donkere en warme plekken”, vertelt Tilburg.

De politie kreeg maandagavond een melding van de eigenaar van het huisdier dat de ‘slang’ vermist was. Ondertussen “verplaatste hij andere dieren naar elders”, zegt hij.

READ  Nederland: Verkiezingsfavoriet wil geen premier worden omdat hij "vliegangst" heeft