Een wedstrijd stopte in Bretagne na ernstige ongevallen

Vandaag, zaterdag, werd de wedstrijd van de zevende ronde van de Franse beker tussen Breton Bledran en Mahori Jomo Muzoisia in de tweede helft meer dan 30 minuten onderbroken. In vraag: Er brak een gevecht uit op de tribunes tussen de supporters van de twee teams. De politie arresteerde acht mensen en verwondde twee.

Het feest werd zaterdag in Bretagne verpest tijdens een wedstrijd uit de zevende ronde van de Coupe de France, die dit weekend plaatsvindt in de marge van de interlandbreak. Volgens de informatie ontvangen van ten westen van Frankrijk En jij kabelTijdens een ontmoeting tussen de Bretonse Club Bledran en het Mahori-team uit Jomo Mizuisia deden zich ernstige ongevallen voor.

Brittons tasje belandde ten tijde van de wedstrijd in het stadion van Fred Ober in Saint-Brieuc, de stad Bledran die slechts tien kilometer verderop ligt. De poster is verplaatst zodat fans veilig naar deze Coupe de France wedstrijd kunnen gaan. Maar na het openen van de score in de 20e minuut van FC Mayotte probeerde iemand in het gras te klimmen en over het hek te klimmen.

Acht arrestaties en twee gewonden

Volgens het dagblad werd de persoon door de veiligheidsdienst weggestuurd, maar viel hij vervolgens de agenten aan. De omroeper deed bij de pauze de eerste oproep tot orde, maar de Mohras-supporters kwamen in de tweede helft, rond de 70e minuut, naar de “kamer” van de lokale parkeerplaats. Toen escaleerde de situatie toen de gevechten uitbraken, wat paniekaanvallen veroorzaakte.

Tijdens deze incidenten werd een jonge vrouw ziek. Met de steun van de Civiele Veiligheid werd ze naar het ziekenhuis gebracht. De wedstrijd werd meer dan 30 minuten onderbroken na deze gewelddadige scènes op de tribunes. Telegram meldde dat een persoon werd overmeesterd door de veiligheidsdienst en dat twee anderen gewond raakten.

READ  TV-kijkers: De voetbalwedstrijd tussen Nederland en Frankrijk domineert TF 1

Stefan Briend, de burgemeester van Pledran, zei dat acht mensen werden gearresteerd aan de zijlijn van de bijeenkomst. “De wedstrijd verliep normaal en de sfeer in het stadion was echt feestelijk”, zei de Bretonse nationale teamfunctionaris. ten westen van Frankrijk. Maar weinig individuen van de 500 echte supporters hebben alles verpest. We zijn vernietigd.”

De wedstrijd werd uiteindelijk hervat met de overwinning van de M’Zoisia Twins (5-1). De sfeer van spanning was echter nog steeds aanwezig en de Nationale Politie moest ingrijpen toen er bij de uitgang van het stadion nog meer schermutselingen losbarsten.