Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een verplichte test om door Nederland te gaan

Een verplichte test om door Nederland te gaan

Wees voorzichtig als u met de KLM reist om naar het vasteland van Frankrijk te komen. Nederland heeft de toetredingsmaatregelen aangescherpt. Passagiers ouder dan 13 jaar op Amsterdam Airport moeten voortaan een negatieve PCR-test ondergaan. Zelfs in het transport moet de passagier actie ondernemen.


Tot dan, alleen Tien Caledoniërs Hij kwam elke week naar Mediball voor een PCR-test. Vooral om naar dergelijke landen te reizen Indonesië of Mauritius. Maar deze nieuwe Nederlandse beperking zal meer passagiers treffen. Sommigen doen Parkeren in Amsterdam Sluit je aan bij de zeshoek. Kylo kan echter worden beschermd door het coronavirus, wat geen uitzondering is op de regel. “Dit is nieuwe informatie voor ons, want ze zijn alleen op reis. Ze stoppen niet op Nederlands grondgebied. Maar als we de Franse grens oversteken, hebben de Nederlandse autoriteiten deze controle nodig.”, Legt Ann-Claire Carminad, hoofd van het Microbiology Laboratory in Medieval, uit.

In Tambia of Kona

De PCR moet worden getest Binnen drie dagen na vertrek. Twee plaatsen hiervoor: Middeleeuws in Dambia. In mindere mate ligt het Noordelijk Ziekenhuiscentrum op de hoek. De test is gelijk aan vertrekkende passagiers Vijftien In Caledonië. “We doen dit met een nasofarynxdoekje, waar een klein katoenen doekje in de neus zit, en dan wordt het verwijderde materiaal geanalyseerd.”


© NC 1e

10400 frank

Het was de reiziger die zijn hand in zijn zak stak. Het kostte hem 10.400 frank Kan niet worden ingetrokken door Kafat. Door ’s ochtends te testen, zouden de resultaten moeten zijn Vallen in de middag. “We doen alleen facturering via de wet, en we hebben deze selectie gemaakt voor kwetsbare reizigers.”

Reserveren

Betrokken passagiers dienen daarom telefonisch een afspraak te maken bij het Medisch Screeningscentrum. Op 20 99 76 Of per e-mail naar [email protected] met vermelding van hun naam, voornaam, geboortedatum, e-mail of telefoonnummer. Het is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur. Nog een kans: The C.H.N. Op 42 10 00.

READ  wist je dat ? De enige grens tussen Frankrijk en Nederland ligt in het Caribisch gebied

Coral Cochin-rapport: