Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een update over de grote geruchten van de Nintendo Direct van volgende week

Een update over de grote geruchten van de Nintendo Direct van volgende week

Veel geruchten wijzen erop dat er volgende week een Nintendo Direct uitkomt, die op 3 of 14 september arriveert. Als er één ding is waar je op kunt rekenen, dan is het wel een nieuwe Nintendo Direct die in september uitkomt. Evenementen vinden altijd plaats aan het begin of midden van de maand, vóór de Tokyo Game Show.

Bekende ‘leaker’ Pyoro is begonnen met het plagen van aankondigingen en het onthullen van aankomende Nintendo Direct-aankondigingen. Voor degenen die sceptisch zijn over de man: vóór de Nintendo Direct in juni kondigde hij een nieuwe Super Mario Bros.-game aan. In 2D wordt het aangekondigd. Het hintte ook op een remake van het klassieke SNES-spel, dat Super Mario RPG bleek te zijn. Andere lekken zijn de aankondigingsdatum voor Everyday 1-2 Switch, Samba de Amigo: Party Festival en Toutombe voor Pokemon Scarlet/Violet.

De eerste teaser voor Pyoro luidt: “Laten we zeggen dat fans van een van de MATLAB-functies enthousiast zullen zijn voor de komende Nintendo Direct. Fans realiseerden zich al snel dat het hoogstwaarschijnlijk F-Zero was, met andere mogelijkheden zoals Final Fantasy Tactics en Metroid Prime. Zie hier.”

Pyoro twitterde opnieuw en liet doorschemeren dat er tijdens Nintendo Direct een Donkey Kong-game aangekondigd zal worden. Ten eerste lijkt het wat Donkey Kong betreft eigenlijk een Mario vs. Donkey Kong-spel.

Verder zei Pyoro dat Pac-Man 99 niet snel beschikbaar zal zijn. Sommigen geloven dat dit een teken is dat F-Zero vergelijkbaar zal zijn met F-Zero 99, maar dat is op dit moment slechts speculatie (zoals eigenlijk al het andere).

Tenslotte zou ook de eerder aangekondigde Princess Peach-game moeten verschijnen: