Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik wil het spel achter me laten” Dit spel was een echte hit op Steam, maar werd uit de catalogus verwijderd omdat de ontwikkelaar het niet langer kon betalen

“Ik wil het spel achter me laten” Dit spel was een echte hit op Steam, maar werd uit de catalogus verwijderd omdat de ontwikkelaar het niet langer kon betalen

De rest volgt na deze aankondiging

Misschien heb je het niet gemist Precies zo! Eén van de spellen die ik ken Grootste populariteitsstijging van 2023 Terwijl bijna één op de twee streamers probeerde mee te doen De top van de cursus Van dit kleurrijke spel.

Het principe is eenvoudig: zorg dat je zo snel mogelijk de top van de cyclus bereikt. Spel Het is erg populair Ook natuurlijk Zenuwtrekking Dit is aan YouTube, Maar die ook omsingeld was drama En het was zo Het werd definitief verwijderd op 6 september.

Waarom gewoon klikken! Voor altijd uit Steam verwijderd?

Deze keer is er geen sprake van vragen, maar gewoon klikken! Zal nooit meer terugkeren naar Steam. In een bericht van 6 september De maker maakte bekend dat hij de game achter zich wilde latenEn de fouten daarin.

“Ik ben een solo-ontwikkelaar en deze game is mijn eerste Gamedev-ervaring, een game die ik heb gemaakt om creatief te zijn en mezelf te testen, en ik heb veel fouten gemaakt. Deze game heeft me in al die maanden enorm uitgeput. Nu wil ik om dit spel achter mij te laten. En ja, de game zal binnenkort niet beschikbaar zijn op Steam, heb ik voor mezelf besloten. “Wat ik nu nodig heb is gemoedsrust en genezing.”

Als je de verschillende drama’s rondom Only Up! niet hebt gevolgd, is dat niet het geval Het was niet altijd gemakkelijk voor de ontwikkelaarTussen geruchten en auteursrechtkwesties.

Precies zo! Al weken in rep en roer

Nadat het spel zeer snel was uitgebracht, kreeg het het eerste grote probleem: een van de middelen die door de ontwikkelaar werden gebruikt (een jonge vrouw in een 3D-model) Het was niet van hem. Het commerciële gebruik ervan is verboden.

READ  WhatsApp-gesprekken die zijn opgeslagen op Drive zijn zwak

Dus het spel werd verwijderd uit Steam en kwam toen terug en het meisje werd vervangen door een ander wezen.

van, Apolicius, De oorspronkelijke maker stond toe dat de game dit model gebruikte, zoals de ontwikkelaar tegelijkertijd met het afsluiten van de game uitlegde.

Precies zo! ben ik ook tegengekomen Beschuldigingen van NFT-promoties Bij diverse kunstwerken werd later een gerucht weerlegd.

Veel stressvolle situaties voor de maker die daarom besloot dat alles stoppen de beste optie was.

Hij kan er ook voor kiezen om het spel te koop te laten staan, maar het niet meer aan te raken. Doe een schoonmaakactie Het leek hem een ​​beter idee, omdat hij aan een tweede game wilde werken die totaal anders was.