Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Forza Horizon 5: Event Lab 2 arriveert in een gratis update |  Xbox One

Forza Horizon 5: Event Lab 2 arriveert in een gratis update | Xbox One

Forza Horizon 5 viert in november zijn tweede verjaardag en de game blijft regelmatig content leveren. Zeer binnenkort zullen de ontwikkelaars een gratis update publiceren die grote nieuwe functies in de Event Lab-modus brengt.

Nieuwe creatieve mogelijkheden in Forza Horizon 5

Vandaag beschrijft Kelly Boyle, senior game designer bij Playgroud Games, de nieuwe features van wat de studio Event Lab 2.0 noemt. Dit is een lijst met nieuwe functies waarmee je nog gekkere modi kunt maken, of die het maken ervan eenvoudiger maken. Details hier.

De eerste grote nieuwe feature betreft de komst van een geavanceerde tool voor het selecteren van meerdere objecten om de bouwtijd te verkorten. Hierdoor kunt u ook meerdere objecten selecteren om een ​​object te maken en die combinatie op te slaan voor later hergebruik. Dit object is dan beschikbaar in de lijst en kan worden gedeeld met de community. Het kan elke vorm, helling, gebouw of zelfs een boot zijn, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Playgroud Games heeft ook de mogelijkheid toegevoegd om aangepaste berichten te maken. Concreet houdt dit in dat je een foto maakt en deze gebruikt als cover van het persoonlijke evenement dat je hebt gemaakt, zodat je je kunt onderscheiden van anderen op je lijst.

Er zijn nieuwe objecten toegevoegd om de gegenereerde gebeurtenissen verder aan te passen. We vinden bijvoorbeeld de benzinepompset, maar ook verschillende basisvormen om spelers meer creatieve vrijheid te geven. De ontwikkelaars hebben ook een optie toegevoegd om bepaalde objecten, zoals muren of hekken, perfect uit te lijnen.

Een van de grootste nieuwe features in Event Lab 2 heet EventLab Island, een nieuwe omgeving waarvan het doel niets meer is dan het creëren van een ‘revolutie’ in de spelmodus. Aan de rand wordt een groot vierkant van 2 km x 2 km geplaatst met vloermarkeringen om de zaken gemakkelijker te kunnen ordenen. Maar bovenal zal deze omgeving de plaatsing van veel objecten mogelijk maken, waardoor het mogelijk wordt evenementen te creëren die visueel complexer zijn dan ooit tevoren.

READ  Amiga 500 Mini: Center for Retreat voor 2022 - Nieuws

Deze Forza Horizon 5-update met Event Lab 2.0 is vanaf dinsdag 12 september 2023 beschikbaar op Xbox, Windows en Steam.

https://www.youtube.com/watch?v=HRdxjafYSAO