Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een United Airlines 737 landde met een ontbrekend buitenpaneel

Een United Airlines 737 landde met een ontbrekend buitenpaneel

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

Deze waarneming werd gedaan na een vlucht tussen Californië en Oregon in de Verenigde Staten. Tijdens de vlucht zijn geen waarschuwingen geactiveerd.

Volgens bedrijfsfunctionarissen werd op vrijdag 15 maart een Boeing 737-800 van United Airlines ontdekt met een ontbrekend paneel. Deze waarneming werd gedaan tijdens de inspectie na de vlucht die het vliegtuig zojuist had gemaakt tussen San Francisco (Californië) en Medford (Oregon).

De luchthaven heeft de inspecties van de landingsbaan en de luchthaven op zoek naar puin opgeschort, aldus de administratie, die geen enkel puin heeft aangetroffen. “We zullen het vliegtuig grondig inspecteren en eventuele noodzakelijke reparaties uitvoeren voordat we het weer in gebruik nemen. Ook zullen wij een onderzoek uitvoeren om beter te begrijpen hoe deze schade is ontstaan.Dat meldt United Airlines in een verklaring.

'Geen indicatie van schade'

Dat meldt Associated Press Radio Canada“,”Een woordvoerder van United Airlines legde via e-mail uit dat de vlucht 139 passagiers en zes bemanningsleden vervoerde en dat er geen noodtoestand was uitgeroepen omdat er geen indicatie was van schade tijdens de vlucht..

Boeing is de afgelopen weken getroffen door verschillende incidenten. Vliegtuigfabrikant Vooral herinnerd door “reserveren” Luchtvaartmaatschappijen die 787 Dreamliner-vliegtuigen exploiteren, controleren bepaalde knoppen in de cockpit. De waarschuwing komt nadat er maandag een ongeval plaatsvond op een vlucht tussen Australië en Nieuw-Zeeland waarbij meerdere mensen gewond raakten.

READ  Verhoogt de eenheidsmunt de prijzen?