Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een tiener dreigt zijn been te verliezen door een elektronische sigaret

De 13-jarige was bij zijn vrienden toen hij iets op de grond wilde verpletteren. Ze stak toen een e-sigaret in zijn hiel en veroorzaakte bijna de amputatie van zijn voet.

“Ik heb er niet over nagedacht, ik weet niet hoe ik het moet uitleggen. Ik schopte hem gewoon en hij viel recht op mijn voeten. Het deed zo veel pijn”, beschreef de 13-jarige Harley Bennett zijn dagelijkse avontuur. metro. De tiener, die in Cirencester in het westen van Engeland woont, kreeg op 8 oktober een e-sigaret in zijn voet geïmplanteerd.

De jongeman schrok en werd direct naar het ziekenhuis gebracht. De dokter en het ziekenhuispersoneel hadden nog nooit zoiets gezien. Ondanks het dragen van schoenen met dikke hakken, zonk de sigaret van 10 centimeter en kwam vast te zitten in het bovenste deel van het hielbeen, dat barstte.

risico op amputatie

Harley onderging een operatie van twee uur en een huidtransplantatie, die helaas mislukte. Haar moeder, Samantha, gaf toe: “Twee weken na het ongeval zei de chirurg dat er een grote kans was op infectie en verlies van de voet. Daar schrok ik het meest van.”

Gelukkig is Harley na negen weken follow-up, waarbij het verband dagelijks werd vervangen, goed op weg naar herstel. en wijsheid?

Video – Een man steekt vuurwerk af met zijn mond

READ  Een ontevreden gast rijdt een hotel binnen