Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een subsidie ​​van € 10.000 om u te helpen bij de aankoop van uw hoofdverblijfplaats

Action Logment, de sociale co-housinggigant, zal een budget van € 200 miljoen toewijzen om de toegang tot onroerend goed in nieuwe woningen voor mensen met een laag inkomen te vergemakkelijken, met een maximale steunplafond van € 10.000, zo werd donderdag aangekondigd.

Deze hulp past Als onderdeel van een bouw- of aankoopproject Nieuwe huisvesting, bedrijfsgegevens Inschrijven in een persbericht. Het doel is: Financiering van een grote woning in het kader van een bouw- of aankoopproject.

Ze is gereserveerd “Voor kopers in loondienst of degenen die met pensioen gingen voordat ze voor het eerst met pensioen gingen in de particuliere en agrarische sector.” Deze moeten ook binnen de inkomenscriteria voor een PLSA-lening vallen, of ongeveer € 32.500 per jaar voor één persoon die in een stressgebied op de woningmarkt woont, en anders € 24.700. “Het overnamebedrag moet de prijsplafonds respecteren die zijn gespecificeerd in de PSLA-aanvraag.”En Voltooit het persbericht.

De “basistoetreding”, die in heel Frankrijk geldt, wordt toegekend aan 20.000 mensen met een maximum van 10.000 euro, wat niet beperkt is tot andere regelingen voor huisvestingsprocedures, zoals de renteloze lening. Volledige aanvragen moeten uiterlijk op 4 oktober 2022 worden ingediend op het speciale platform, dat toegankelijk is via de website van de groep.

READ  Zorgverzekering wil 1 miljard euro besparen in 2022