Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een stel uit Saint-Malo worstelt met een tussenstop van 45 uur op de luchthaven van Athene

Een stel uit Saint-Malo worstelt met een tussenstop van 45 uur op de luchthaven van Athene

Zie mijn nieuws

Yves Lemonnier probeerde op de grond te slapen op de luchthaven van Athene. ©Foto met dank aan Yves en Michel Lemonnier

Het constante geluid en licht hielpen niet om een ​​goede nacht te hebben. Michelle En Yves Lemonnier Ze moesten op de luchthavenvloer slapen Van Athene in Griekenland.

Na een week vakantie in een hotel op 35 km van de hoofdstad moest het echtpaar uit Saint-Malo (Elle en Vaillant) bij het bedrijf aan boord van het vliegtuig stappen. Volotea richting Nantes, Woensdag 6 september om 16.30 uur “Toen we aankwamen, was de vlucht al om 21.00 uur vertraagd. Naarmate de avond vorderde, veranderde het schema verschillende keren. Uiteindelijk werd deze om 23.00 uur geannuleerd. Een sms op de hoogte ons van het uitstel naar de volgende dag om 11.30 uur »

Ze werden vervolgens gedwongen hun spullen in te pakken.

We hebben meer dan 2 uur gewacht om onze bagage op te halen. Wat ons ervan weerhield een hotelkamer te krijgen. Op de boekingssites konden we, aangezien het na middernacht was, alleen kiezen voor de volgende nacht.

Michel Lemonnier
Michelle en Yves Lemonnier zaten 45 uur vast op de luchthaven van Athene.
Michelle en Yves Lemonnier zaten 45 uur vast op de luchthaven van Athene. © Le By Malouin

Nacht op de luchthaven

Dus improviseren we een nacht op het vliegveld. “Ik heb mijn badjas op de grond gelegd, maar slapen was onmogelijk door het constante lawaai en de tegels waren erg koud.” Kortom, Michel en Yves hebben de hele nacht geen oog dichtgedaan. “Er waren 180 passagiers, waaronder een gehandicapte en blinde persoon die de nacht in zijn stoel doorbracht.”

Het was de bedoeling dat dit gedoe de volgende dag zou eindigen en de vlucht zou worden uitgesteld tot 11.30 uur, maar nee. Met een vertraging van ruim drie uur overkwam het stel een nieuwe verrassing, maar toen het tijd was om hun bagage te controleren, rond twee uur ’s middags, konden acht van hen niet aan boord van het vliegtuig komen.

Er zijn nog 4 plaatsen vrij, maar daar konden wij niet heen.

Yves Lemonnier

Een rekening van 600 euro

Ze zaten nog steeds vast in Griekenland, en op deze nieuwe nacht in Athene slaagde het stel er eindelijk in om een ​​apart hotel te boeken en ook een kaartje te kopen bij een ander bedrijf om de volgende dag te vertrekken. Deze extra kosten kosten €600,-, maar Michel en Yves hopen op een vergoeding. “Ik wil weten wat er is gebeurd.” We zijn naar Leclerc gegaan waar we onze vakantie hebben geboekt om hen de facturen te overhandigen en wachten op antwoord van TUI (nvdr: touroperator), maar het probleem is dat iedereen zijn verantwoordelijkheid negeert. “We lopen tegen een muur aan”, besluit Yves Lemonnier.

READ  Enkele details: Zal ​​de staat het echt in beslag nemen?

Volg al het nieuws uit je favoriete steden en media door je te abonneren op Mon Actu.