Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Distributeurs mogen benzine gedurende “een paar maanden” met “verlies” verkopen, kondigde Bourne aan

Distributeurs mogen benzine gedurende “een paar maanden” met “verlies” verkopen, kondigde Bourne aan

Economische inflatie

De premier accepteerde de voorstellen van de oppositie niet, waarin werd opgeroepen tot het verlagen of verlagen van de belastingen op benzine om het hoofd te bieden aan de aanzienlijke stijging van de brandstofprijzen, die de grens van 2 euro per liter bereikten.

premier Elisabeth Bourne heeft dat aangekondigd Distributeurs Ze zullen een paar maanden benzine met “verlies” kunnen verkopen, zodat ze “de prijzen kunnen blijven verlagen”, zei hij in een interview dat zaterdag online op de website van de centrale bank werd gepubliceerd. Parijse.

De premier accepteerde de voorstellen van de oppositie niet, die opriepen tot een verlaging, zoals een jaar geleden het geval was, of tot een verlaging van het bedrag. Benzine belasting Om het hoofd te bieden aan de aanzienlijke stijging van de brandstofprijzen, die het niveau van… Twee euro per liter.

Geen brandstofsubsidie

Ze benadrukte dat “we met deze ongekende maatregel tastbare resultaten zullen boeken voor de Fransen, zonder brandstof te subsidiëren”, nadat ze eraan herinnerde dat verkopen met verlies sinds 1963 bij wet verboden is. Ze benadrukte dat “iedereen zijn deel neemt”, en benadrukte dat “Het is normaal dat grote industriëlen hierbij betrokken zijn.”, waarbij hij eraan herinnert dat “de staat ook verantwoordelijk is voor het terugdringen van zijn tekorten en schulden.”

In reactie op de verklaringen van de nationaal secretaris van de Palestijnse Communistische Partij: Fabian RousselElizabeth Bourne, die deze week de Fransen opriep om ‘benzinestations en supermarkten binnen te vallen’, zei dat ze ‘verrast’ was door uitspraken die ‘ongebruikelijk voor haar’ waren. “Ik belde hem om hem te vertellen dat dit een zeer slechte boodschap is en dat politieke leiders heel voorzichtig moeten zijn met hun woorden in een context waarin er woede kan ontstaan ​​onder sommige van onze burgers”, zei ze.

READ  Een stel vindt tientallen jaren oude McDonald's-frietjes aan de muur van hun huis

Wat de kwestie van de koopkracht betreft, verwierp de premier het voorstel van de National Rally Party om deze op te heffen Belasting over de toegevoegde waarde Wat betreft voedingsproducten riep hij de extreemrechtse partij op om “studies te lezen die hebben bewezen dat de beweging van 5,5% naar 0% niet vaak wordt weerspiegeld in de prijzen.”