Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een sprankje hoop op erger dan Covid in Afrika

Het implementeren van een vaccin met een werkzaamheid boven de limiet van de Wereldgezondheidsorganisatie is een belangrijk lichtpuntje voor Afrika, dat de thuisbasis is van ongeveer 90% van de patiënten en sterfgevallen als gevolg van malaria, ook wel malaria genoemd.

TWe hopen nu op de ongekende resultaten die zijn verkregen met het R21 / Matrix-M-vaccinfilter. Dit is al de eerste die de door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gestelde doelmatigheidsdoelstelling van 75% haalt. Dit werd aangegeven door de University of Oxford, de ontwikkelaar die aan dit project samenwerkt met het Amerikaanse bedrijf Novavax. Gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Het scalpel, Professor Adrian Hill, directeur van het Jenner Instituut aan de Universiteit van Oxford, merkte op: “Deze nieuwe resultaten geven veel hoop op het potentieel van dit vaccin.” Volumenauwkeurigheid: dit is ook een bron voor een anticovid-vaccin dat is ontwikkeld met AstraZeneca. Dit antimalariavaccin, dat binnen twee jaar kan worden goedgekeurd, biedt veelbelovende perspectieven voor de bestrijding van malaria in een tijd waarin Covid-19 de meeste aandacht en middelen heeft gemonopoliseerd.

Lees ookCovid-19 en malaria, de dubbele straf voor het Afrikaanse continent

Hoop op een groot uitstel, vooral voor Afrika

Om de betekenis van deze resultaten verkregen door de kandidaat-vaccinatie volledig te begrijpen, is het noodzakelijk om te weten dat deze parasitaire ziekte overgedragen door bijvoorbeeld muggen in 2019 meer dan 400.000 mensen heeft gedood. 5 jaar oud en de overgrote meerderheid komt uit Cases, ongeveer 94% van de 229 miljoen infecties in de wereld, en de sterfgevallen vinden plaats in Afrika, als we mogen geloven O […] Lees verder

READ  Waarom zouden we een meteoriet die we net hebben ontdekt niet aanraken?