Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een prachtige terugkeer van Cristiano Ronaldo naar Madrid, gefaciliteerd door de Rode Duivels?

De elfde wereld is begonnen Exclusief: “Little Sister” interview met Giroux, Karachaoui en Brest!

Dat is al dagen de vraag die aan de andere kant van het kanaal de lippen brandt. Zal Cristiano Ronaldo Manchester United verlaten tijdens de zomerse transferperiode? Er zijn de afgelopen dagen verschillende geruchten geweest, waarvan er één verrassend is.

Cristiano Ronaldo… Atlético Madrid?

De Engelse journalist Matthew Thompson bevestigde op Twitter dat Cristiano Ronaldo is aangeboden aan Atletico Madrid. Atlético is niet alleen een rivaal van Real Madrid, maar vooral het favoriete slachtoffer van Cristiano Ronaldo in zijn geschiedenis, want hij scoorde 25 doelpunten tegen Colchoneros. Een gerucht dat nog moet worden gekwalificeerd omdat de journalist zijn tweet inmiddels heeft verwijderd, maar Spanje smeult nog steeds over de terugkeer van CR7 naar Madrid.

Het moet gezegd dat andere informatie uit Engeland de deur open laat voor vertrek naar Spanje. En volgens informatie van The Sun zou Manchester United in het geval van zijn vertrek Cristiano Ronaldo niet willen verkopen aan een andere Engelse club om een ​​van de concurrenten niet te versterken. Kan het traject van Atlético Madrid de komende dagen tastbaar worden? Alleen de toekomst kan bewijzen…

samenvatten

De Portugees Cristiano Ronaldo, de Portugese spits van Manchester United, kondigde zijn vertrek voor meerdere dagen aan. Terwijl een gerucht hem naar een verrassende club stuurt, kan de Engelse club het hem makkelijker maken. Want Manchester United wil CR7 niet verkopen aan een rivaal in de Premier League.