Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een man wordt achter in zijn Tesla gezien terwijl hij van de snelweg afrijdt … voor de tweede keer

Tesla (afbeelding). – Gekko

California politieVerenigde staat) Dinsdag bezwaar gemaakt
snelweg Een man op de achterbank terwijl hij
Tesla De Model 3 reed in snelle autoconfiguratie. Zijn gedrag werd aan de politie gemeld via meerdere telefoontjes naar 911.

Getuigen zeiden dat de getuigen verrast waren dat niemand de auto bestuurde de politie Aanstaande woensdag staat op hun Facebook-pagina. Eenmaal opgemerkt door de politie, zit de 25-jarige weer achter het stuur van zijn Tesla. Toen stopte hij aan de rand van een snelweg waar hij werd gestopt.

Schaamteloze positie op sociale netwerken

Ambtenaren maakten duidelijk dat dit niet het eerste misdrijf in zijn soort was dat door de verdachte werd gepleegd. Een videoclip van de jongeman achter in zijn Tesla-motorwagen is al onder de aandacht van de autoriteiten gebracht. Politie Californië Toen zei de bestuurder van de auto.

De respondent werd ook duidelijk gemaakt door neerbuigende berichten en video’s op Instagram te plaatsen waarin hij liet zien dat hij in een Telsa reed zonder achter het stuur te zitten, aldus rapporten. CBS. Afgelopen zaterdag bespotte hij de autoriteiten door een artikel over een van zijn video’s te verplaatsen.

‘Jullie zijn de arbeiders, jullie kunnen mijn leven niet begrijpen’, schreef vanuit Californië in het bijschrift. Hij werd beschuldigd van “gevaarlijk rijden” en “verzet tegen de politie”. Hij was gearresteerd. Het onderzoek is gaande.

READ  Dit is de reden waarom u nooit uw geld bij een andere bank moet opnemen! - Tuxbord