Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een machinist met een snelheid van 150 km / u verlaat zijn post om naar het toilet te gaan

Een machinist met een snelheid van 150 km / u verlaat zijn post om naar het toilet te gaan

De Japanse TGV Shinkansen-trein naar Tokio op Hokuto Station, Hokkaido, 26 maart 2016 – JIJI Press JIJI Press

Shinkansen-chauffeur, hogesnelheidstrein in Japan, Verliet kantoor op weg naar
badkamer. De spoorwegmaatschappij zei donderdag dat hij tijdens zijn afwezigheid treinopdrachten had gegeven aan een ongekwalificeerde medewerker.

De zaak is misschien onopgemerkt gebleven Trein Een minuut was vertraagd. Dit gaat automatisch aan
Onderzoek In een land dat bekend staat om zijn stiptheid. Het bleek dat de man drie minuten afwezig was terwijl de trein met 160 passagiers met een snelheid van 150 kilometer per uur reed.

De bestuurder wordt bestraft

Shinkansen wordt strak bestuurd door centrale computerbesturingssystemen. de bestuurder Een persoon moet te allen tijde op zijn plaats blijven om onverwachte situaties het hoofd te bieden. Ze moeten indien nodig ook handmatig versnellen of remmen om de veiligheid te garanderen en de trein op schema te houden.

In geval van nood moeten machinisten meestal overleggen met het commandocentrum om de controle over te dragen aan een andere gekwalificeerde machinist of om de trein op rails of zelfs op het dichtstbijzijnde station te stoppen. Het bedrijf verontschuldigde zich voor dit ongeval en de vertraging en gaf aan dat de chauffeur zal worden blootgesteld aan de gevolgen van zijn gedrag.

READ  Gepensioneerden: Ben jij een van de gelukkigen met de inflatiepremie?