Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een kist in het midden van de toren met een houten voorkant

Een kist in het midden van de toren met een houten voorkant

Het Zweedse bedrijf biedt een doos aan met een voorkant met latten in eiken of walnoot; Een meer originele benadering dan die ene superioriteit van ARGB. Voor de rest zijn de kenmerken vrij standaard.

Fractal Design onthult zijn nieuwste portfolio voor high-end en mid-range desktops, discreet Fractal Design North genoemd. Hier zijn geen flitsende RGB-effecten te bespeuren, eerder het gebruik van hout voor de lamellen aan de voorzijde, in dit geval walnoot of eiken.

© fractaldesign

Je ziet het op de foto’s, los van het gebruik van hout is dit Fractal Design North dienblad erg traditioneel. Rechthoekig van vorm, meet 447 x 215 x 469 mm. De versie met zijpaneel van gaas weegt 7,6 kg, de versie met zijpaneel van gehard glas weegt meer dan 100 g. Het chassis accepteert ATX / mATX / Mini-ITX-moederborden. De lengte van de GPU mag niet langer zijn dan 300 mm met de radiator 360 mm vooraan gemonteerd en anders 355 mm. Voor de koeler is de hoogteruimte 145 mm of 170 mm, afhankelijk van de aanwezigheid van de ventilator. Wat ventilatoren betreft, kan de roosterlade in totaal 8120 mm of 6140 mm bevatten, terwijl de TG-lade (Gehard glas) reduceert deze hoeveelheden tot respectievelijk 6 en 4.

Koopgids: gaming of klassiek, welke behuizing kies je voor je pc?

Alle specificaties

U zult met de onderstaande datasheets zien dat er veel verschillen zijn tussen het Fractal Design North en het TG-net, met name op het gebied van koeling. De connectoren aan de voorkant van alle hoesjes bevatten een USB 3.2 Gen2 Type-C-poort en een paar USB 3.0-poorten en audiopoorten.

Afbeelding 2: Ontwerp Fractal North: een torendoos met een houten front
© fractaldesign
Afbeelding 3: Ontwerp Fractal North: het midden van de toren met een houten front
© fractaldesign

Het Zweedse bedrijf biedt deze tas in verschillende kleuren aan: wit, wit, grijs, zwart, zwart, grijs. Dit probleem Fractal Design Noord Nu verkrijgbaar bij Franse retailers, oa LDLC. Prijzen beginnen bij 190 euro.

Afbeelding 4: Fractal North ontwerp: een toren in het midden met een houten voorkant
© fractaldesign