Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hier is het verbluffende ontwerp van de eerste opvouwbare smartphone van Google

Dankzij Onleaks hebben we de eerste afbeeldingen ontdekt van de Google Pixel Fold, of Pixel NotePad, de eerste opvouwbare smartphone van Google. Het is niet verwonderlijk dat dit is geïnspireerd door de Samsung Galaxy Z Fold, maar niet alleen.

Bron: Onleaks

Na het opstarten van het programma Google PixelWatchHet opvouwbare smartphoneproject van Google is het nieuwste Arlesian waar de pers op heeft geanticipeerd. bijnaam Google Pixel Fold of Pixel NotePadDe smartphone wordt naar verwachting in de komende maanden onthuld.

Het is duidelijk dat de Google-teams klaar zijn met het ontwerp, omdat OnLeaks de productplannen in handen heeft gekregen. aan de media hoe op te lossen.

Toch een beetje lucht voor de Surface Duo

We ontdekken een smartphone die de esthetiek van de Google Pixel gedeeltelijk absorbeert, met name met deze fotomodule horizontaal uitgelijnd op de achterkant, maar vooral met Microsoft SurfaceDuo 2 Met zijn rondingen en brede vorm.

Bron: Onleaks

Het algehele ontwerp doet duidelijk denken aan Samsung Galaxy Z Fold Omdat we een opvouwbaar scherm hebben dat van een smartphone een tablet maakt, en een extern scherm voor gebruik in de modus slimme telefoon. Kortom, het beste van drie werelden.

Het interne scherm wordt 7,69 inch, vergeleken met 5,79 inch voor het externe scherm. In geopende toestand meet het product ongeveer 158,7 x 139,7 x 5,7 mm (8,3 mm bij de camera).

Bron: Onleaks

Het is niet verwonderlijk dat we hier en daar ook meerdere luidsprekers zien voor stereogeluid en een USB-C-poort om op te laden, maar geen 3,5 mm-jackpoort. Het lijkt erop dat de smartphone twee camera’s aan de voorkant heeft, de eerste snijdt door de bovenkant van het externe scherm en de tweede in de marge van het opvouwbare scherm, en hij is redelijk goed ge├»ntegreerd.

READ  Veiligheid: FR-Alert, Bevolkingswaarschuwingssysteem

Bij het schrijven van Frandroid zijn we enigszins overtuigd door wat we ontdekken in deze eerste afbeeldingen, maar we zijn vooral hoopvol De gebruikerservaring zal niet helemaal frustrerend zijn.

Bron: Onleaks

Om ons te volgen, nodigen wij u uit om Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en profielen lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.