Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een kat valt in een vat met giftige producten en bewoners wordt dringend verzocht daar niet in de buurt te komen

Een kat valt in een vat met giftige producten en bewoners wordt dringend verzocht daar niet in de buurt te komen

In Fukuyama, in het westen van Japan, vond een arbeider in een metaalverwerkende fabriek geelbruine voetafdrukken, die hem naar een vat leidden met zeswaardig chroom, een zeer zuur kankerverwekkende stof. Uit deze ontdekking concludeerden de autoriteiten dat een kat in contact was gekomen met de chemische stof en waarschuwden de bewoners om koste wat het kost uit de buurt van het dier te blijven, aldus rapporten. Wachter.

“We hebben onmiddellijk de politie, de stad Fukuyama en de buren van onze fabriek op de hoogte gebracht”, vertelde een vertegenwoordiger van het bedrijf aan AFP. Op beelden van beveiligingscamera’s is te zien hoe de kat in kwestie de fabriek verlaat. Maar niets wijst erop hoe het in contact kwam met zeswaardig chroom, opgeslagen in een tank van drie meter diep.

Klik op” Daar ben ik het mee eens “Je accepteert het plaatsen van cookies door externe diensten en krijgt daardoor toegang tot de inhoud van onze partners.

Meer informatie vindt u op onze pagina Cookiebeheerbeleid

Een “onnatuurlijk ogende” kat.

Contact met de chemische stof kan huidontsteking veroorzaken en het inademen ervan kan ademhalingsproblemen veroorzaken. Het bedrijf vertelde de Japanse krant dat fabrieksarbeiders maskers en rubberen handschoenen dragen bij het hanteren van het materiaal Asahi Shimbun. De acteur, die sprak onder het mom van anonimiteit, voegde eraan toe: “Het incident heeft ons doen beseffen dat we maatregelen moeten nemen om te voorkomen dat kleine dieren zoals katten naar buiten sluipen, wat we eerder niet hadden verwacht.”

READ  België. Lidl-medewerkers verhuizen nadat verkoopster die een koekje at is ontslagen

Dinsdag was het dier nog niet gesignaleerd. Milieubeschermingsfunctionarissen in Fukuyama speculeerden dat hij stierf nadat hij in contact was gekomen met de giftige chemische stof. Inwoners van Fukuyama worden dringend verzocht onmiddellijk contact op te nemen met de politie als ze een ‘abnormaal uitziende’ kat tegenkomen en afstand te houden.